Jdi na obsah Jdi na menu

Terapie EFT - technika emoční svobody

11. 12. 2017

Terapeut Psycho-Energetické Transformace ®

img_20171211_103556.jpg

Psychoterapie

"Příčinou všech našich negativních emocí, je porucha v tělesném energetickém systému."

Terapie EFT

Dr.R. Callahan - zakladatel techniky emoční svobody - EFT, který objevil, že systém meridiánů, jež fungují mezi naší psychikou a fyzickým tělem má důležitou úlohu na našem psychickém i fyzickém problému.

img_20190407_134036.jpg

Meridiány - nádí,  14 energetických dráh v těle. Jejich soustava zabezpečuje přenosy energie mezi jednotlivými akupunkturními body, čakrami, orgány, tkáněmi a částmi těla. Narušení a nerovnováha se projevují fyzickými i psychickými problémy. Technika emoční svobody využívá akupunkturní body, kdy na ně lehce poťukáváme prsty a uvolňujeme bloky na energetických dráhách.

2573.jpg

Jste emočně založeni a potřebujete pro uvědomění prožitek? Pak technika emoční svobody je ideální pro vás. Uvolní se bolest, slzy, pocity, které dlouho uvnitř zraňují a narušují vaše vnitřní rozpoložení, chování i váš život.

img_20190407_145106.jpg

Strom poklepávání je dílem Lindsay Kennyové, která je odbornicí na EFT. Jde o úžasnou metaforu, jež vám pomůže objasnit vzájemné dílky skládanky vašeho problému.

Listy stromu symbolizují vnější symptomy, které se projevují a umocňují náš stres.

Větve stromu jsou propojené emoce včetně pocitu viny, frustrace a beznaděje.

Kmen stromu představuje události z minulosti, které často bývají traumatizující a stále nás ovlivňují.

Kořeny stromu jsou naše omezující názory, naše představy o tom, co platí a neplatí o nás samých a o okolním světě.

 

img_20190407_141801.jpg

Neurolingvistické programování - NLP. Jde o psychoterapeutickou metodu, kterou vytvořili J. Grinder a R. Bandler. Cílem metody je modelování vzorců myšlení úspěšných profesionálů v různých oblastech. 

collage-2017-12-10-21_58_05.jpg

Terapie mi umožnila pomoci klientům uvolnit, zpracovat emoční bloky,  přesvědčení, převzaté vzorce, strachy, fóbie, ponížení, různé pocity, které pramení z tohoto, ale i z minulých životů.

Zaměříme se na situace, konkrétní osoby, které nejvíce způsobují emoční problémy. Můžete otevřeně pojmenovat svými slovy, co cítíte. Jak vše vnímáte. Pustit své emoce i pláčem ven. Na vše jsem zvyklá a je to nejlepší možnost vše ze sebe pustit. 

Osobně jsem se při terapii dostala i do minulých životů a kdo vám bude tvrdit, že je to blbost, pouze mluví ze své zkušenosti, kde ho technika pustí. Při studiu mne EFT dostalo do období inkvizice a otevřelo emoční rány, které jsem si následně musela vyřešit. Ne každý terapeut si umí s tímto poradit. Již tři klientky při osobní terapii se mi sami při technice EFT dostaly do minulých životů, kde se jim ukázaly souvislosti, příčina nynějších problémů, které řešily. Díky tomu vše dokázaly pochopit a došlo k hlubokému uvědomění. 

Z praxe jsem řešila i vyřešení napojení černé magie, odpojení entity. Jiné techniky čištění, vizualizace. EFT v propojení starodávného havajského učení Ho'oponopono. Čištění skrze meditace s doprovodem anděla strážného. Co terapie, to neuvěřitelný příběh o duši. 

Na začátku terapie je potřeba pročistit prostory, dělám energetickou ochranu a spolupracuji se světelnými bytostmi u celého procesu terapie. Na konci celé terapie v případě zájmu provedu čištění celého energetického systému skrze vyšší Já, s vytvořením energetické ochrany a spustím léčení, které duše na zpracování, pročištění a zharmonizování potřebuje.  

img_20180927_153918.jpg

Terapie s klientem probíhá přes aplikace na dálku dle domluvy.

V případě zájmu klient uhradí platbou předem na účet 90 minut terapie. V případě prodloužení doplatí rozdíl ceny dle času terapie. Samozřejmě si můžete předplatit i více terapií dopředu. Někteří klienti jsou přesvědčení, že jim jedno sezení stačí, ale opak je pravdou. Pokud skutečně chcete změnu a přistupujete ke svému životu zodpovědně jsou vhodné 2 - 3 terapie na konkrétní problém. Změny se sice dějí i po jedné terapii, ale abyste dosáhli trvalého výsledku, vše chce čas i vlastní úsilí. Každá terapie pouští vždy pouze do určité úrovně vědomí, aby i změna mohla proběhnout bez komplikací na všech úrovních bytí.

Doba trvání jedné terapie se různí. Doba je pouze orientační, neboť každý klient vyžaduje individuální přístup. 

therapy-thumb-nlp.jpg

Pod uvedenou stránkou je možné vložit komentář - hodnocení a případné recenze na terapie. Vzhledem k citlivým tématům při terapii nabízím tuto možnost anonymně napsat své pocity z terapii. Všem ze srdce děkuji.

S láskou a úctou Iris

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Bartolsicova - Kniha

5. 3. 2023 12:05

Mám zájem o knihu a kurz

Petra - Koleno

12. 12. 2017 21:26

Vdaka pani Irenke som dokazala uzdravit moje z nicoho nic opuchnute koleno, ktore mi dalo jasne najavo co si so sebou nenecham uz nabuduce robit. Irenka mi ukazala techniku, ktorou si mozrm pomoct v pripade nudze aj sama. Samozrejme v narocnejsich situaciach budem kontaktovat opät p. Irenku, pretoze su veci ktore neviem sama dat do chodu, ale mozem kazdopadne vrelo odporucit a som si ista, ze tak ako pomohla tato mila osobka mne spolahlivo dokaze pomoct aj vam