Jdi na obsah Jdi na menu

LSVJ - Léčení skrze vyšší Já

26. 10. 2018

 

img_20190313_135733.jpg

Léčení skrze vyšší Já

Tato technika pracuje s Akašickými záznamy, ze kterých médium čerpá veškeré informace a to skrze práci s kyvadlem a Vyšším Já nebo nejvyššími duchovními průvodci - Mistry.

Technika vznikla spojením několika metod, zejména speciálních spirituálních technik a channelingu.

Vyhraďte si den pro sebe, pokud skutečně jdete cestou sebelásky.
Osobně si pro terapii vyhrazuji pro vás celý den. Vnímám a cítím to, co se čistí a proto potřebuji i pro sebe čas znovu se stabilizovat. Proto dělám max. 2 terapie v týdnu pro klienty.
 
Doporučuji si lehnout, odpočívat, ale můžete dělat i běžnou denní činnost i procházku v přírodě. Nedoporučuji pít alkohol, řídit auto, pracovat fyzicky těžkou, náročnou práci. Nepracovat ve výškách. Nekřížit ruce a nohy. Nedoporučuji v těhotenství LSVJ - nemáme právo zasazovat do osudu nenarozené duše. 
 
Doplňte pro LSVJ:
Křestní jméno, datum narození, email. 

img_20190115_091459.jpg

Terapie LSVJ
 
Dálková terapie bez přítomnosti. Pracuji několik hodin, max. 5 hodin i s konzultací a nahrávkou.
 
Součástí je 30 minut konzultace pro určení tématu (ústně nebo písemně). 
Na začátku čistím cca hodinu celý energetický systém - energetické čištění, abych se energie pak zaměřila pouze na konkrétní programy, přesvědčení a bloky v délce 2-3 hodiny.
Během čištění můžete pociťovat různé emoční rozpoložení, pocit nevolnosti, těžko od žaludku, slabost, točení hlavy, které odeznívají po uvolnění bloku, programu, přesvědčení, které se může právě čistit.
Během celé doby si píšu zápis, který zasílám do aplikace či na email po ukončení.
Audio nahrávku v mp3 celého čištění s terapie zasílám na email. Nahrávka může být 10-40 minut dlouhá, dle rozsahu celého čištění, která se zahrnuje do času terapie. 
Součástí jsou audio nahrávky energetické čištění + energie světa, foto zápisu, které posílám po skončení terapie .
A dále audio z terapie - vysvětlení foto zápisu, může trvat 10-40 minut dle náročnosti terapie.
Audio z terapie nahrávám nejpozději do 5 dnů od terapie. Pokud mi během terapie vzkaz pro duši, předávám.   
Ve fotu zápisu je uvedena očistná doba, kdy dochází ještě čištění všeho a do té doby se nedoporučuje žádná práce s podvědomím. Regrese, rodinné konstelace, kraniosakralni terapie, a jiné techniky, kde se pracuje s duší a podvědomím. Bachovy esence, Jolais či jiné doplňky stravy je možné používat. 
Vždy uvádím dobu čistění, která po terapii doznívá. V daném období hodně pít pro uvolnění všeho. V této době může se projevit nemoc, fyzické projevy, bolest hlavy, častější vylučování, jako forma čištění. V té době se nedivím ničemu. Po čištění přichází úleva a postupná změna i v realitě. 
 
332490839_638208108016834_7068777567053513593_n.jpg
Tam, kde zastaví tě strach.
Dovol si vnímat pocity a daný stav.
Pak zhluboka nadechni odhodlání.
Vydechni ze sebe všechny obavy.
Příjmy stav, poděkuj.
Hlavně se ne-lituj.
Naopak, buď v sobě laskavá a samu sebe miluj.
Nech plynout emoce, ať ukážou Ti cestu k sobě více.
Pak bez zábran a strachu se Ti otevře srdce.
Věř, že pak budeš v souladu sama se sebou více.
Díky tomu ucítíš, kdy můžeš se rozdávat druhým a kdy si ublížíš.
Můžeš dávat jen tehdy, když máš máš z čeho brát.
Vždyť každý, ne jen Ty, by měl s zdravé hranice sebeúcty znát.
Není nutné neustále pro druhé jejich divadlo hrát.
Stačí se všeho, co není s Tvou duši v souladu vzdát.
Pak začneš vnímat na plno ve všem lásku a světlo a Tvá duše opět začne z lehkostí tvořit, hrát si i smát.
Jen dovol si v procesu svého života svým tempem zrát.
Není nutné svou cestu znát.
Jen si máš cíl dát.

I takto může vypadat vzkaz pro tvou duši při terapii LSVJ. Pokud se tě dotknou slova, dovol si je procítit a vnímat. Dovol si léčit se a hýčkat.
332858743_959844985388243_2441192572635601464_n.jpg
 
 
Pro uvolnění příznaků očistné doby, můžete použít frekvence Hz. Jedná se o frekvence 396 Hz, 417 Hz, 528 Hz, 639 Hz, 741 Hz, 852 Hz, 936 Hz. Tyto frekvence jsou součástí Solfeggio stupnice, která má velmi starou historii. Dr. Leonard G. Horowitz (specialista na genetickou biochemii). Lékař, který má podíl na tom, že ke stávajícím Solfeggio frekvencí přibyly další tři - 174 Hz, 285 Hz, 963 Hz. Významy frekvencí https://celostnivzdelavani.cz/frekvence-zivota
 

332419097_521385843465065_7417740815604373749_n.jpg

 
Pokud duše vidí v tom, co řeší výhodu a nechce se jí vzdát, což je její svobodné rozhodnutí, může si vše vrátit do původního stavu. Na konci čištění provádím odstranění bloků a programů, které by bránily přijmout změny a zodpovědnost, ale i tak svobodná vůle duše má poslední slovo. Tato technika nenahrazuje lékařskou péči.
 
I když moje osobní zkušenost mi ukázala, že pokud selhává klasická medicína, mám i jinou volbu, jak se zbavit problému, které mě tíží. 5 let na kožním nebylo možné odstranit bradavici. Po čištění do 14 dnů úplně pryč, do měsíce místo zcela zahojené. Bloklou krční páteř kvůli nepříjemné situaci, čištěno. Po pár hodinách úleva, do 24 hodin bez příznaků. Při nálezu cysty u mé dcery na vaječníku čistění, během očistné doby praskla a nemusela podstoupit zákrok. Máte problémy s konkrétními vztahy, prací i zde lze použít čištění a změnit stav do zcela nové úrovně.
 
Běžně stačí 3-4 hodiny u jedné terapie na dálku. Těžší situace déle. Někteří klienti jsou přesvědčení, že jim jedno sezení stačí, ale opak je pravdou. Nebo 1x za rok a pak se diví, že jsou tam, kde byli před rokem. Pokud skutečně chcete změnu a přistupujte ke svému životu zodpovědně. Víte, že to, co jste roky zanedbávali, se za jednu terapii a pár hodin práce nezmění. Změny se sice dějí i po jedné terapii, ale abyste dosáhli trvalého výsledku, vše chce čas i vlastní úsilí mimo terapii. Každá terapie pouští vždy pouze do určité úrovně vědomí, aby i změna mohla proběhnout bez komplikací na všech úrovních bytí v souladu s duší. Uvolňují se postupně vrstvy všech bloků a přesvědčení. Můžete pak zpracovat konkrétní bloky ve vztazích, v pracovní oblasti, v postojích atd. Pomůže zvýšit vibrace, uvolnit bloky na cestě, otevřít pomyslně zavřené dveře. A jen na vás záleží, zda s tím, co vám bude terapií nabídnuto přijmete srdcem a s touhou po změně. Nebo budete analyzovat rozumem a možnost přijmout změnu a jít otevřenými dveřmi si opět zavřete. Jsem jen průvodce na cestě. Vy sami si určujete cestu i zkušenosti. 
 
Pokud pouze hledáte berličku či možného viníka toho, co vás trápí, pro vás terapie není vhodná. Každý je strůjcem svého života i zdraví. 
V terapii kdo hledá logiku, ztrácí cestu k srdci, k duši i sám k sobě. Neboť, kdo je připravený a jen potřebuje popostrčit, vidět či pochopit, pak dějí se zázraky. 
Vyhrazuji si právo po konzultaci odmítnout spolupráci v terapii, neboť ne každá duše je připravená a některé duše dostávají příležitost pouze jednou. A svůj čas věnuji s láskou duším, které skutečně chtějí vědomě změnit svůj život k lepšímu. 


Průběh LSVJ
 
Práce s Vyšším Já, nejvyššími duchovními průvodci a láskyplnými světelnými bytostmi spočívá v používání kyvadla, které zprostředkovává odpovědi na kladené otázky. K tomu všemu je třeba soustava 80 tabulek, v nichž je zařazená většina problémů, na které duše při své cestě může narazit. Před každou prací s klientem žádám o povolení na práci. 
 
Konzultace je pro klienta nenáročná a pohodlná, není zapotřebí absolvovat žádné cviky, postoje ani složité manipulace. Jde vše praktikovat i na dálku, tedy osobní přítomnost klienta není nutná. Od klienta se vyžaduje jen vědomá a aktivní snaha řešit vlastní problémy, jeho vědomá ochota přijmout změnu. Mnoho klientů totiž žije v představě, že terapeut s pomocí spirituálního léčení vyčistí a odstraní jejich problémy – a tím je věc vyřešena. Je nutné, aby klient změnil svůj způsob života, myšlení a jednání, aby znovu nevytvořil prostor pro opětovný vznik či návrat těch energií, které již jednou byly vyčištěny. Předpokladem vyléčení je, že klient se bude na svém vyléčení aktivně podílet aspoň ze 60 %, těch zbývajících 40 % tvoří pomoc léčitelů a ostatních lidí.
 
Každý klient, u kterého proběhlo duchovní léčení skrze Vyšší Já na dálku bez účasti, obdrží popis průběhu léčení i s výsledky emailem. Osobní terapie nebo přes aplikaci si mohou průběh terapie psát. 
 
Při čištění negativních energií mnozí klienti vnímají různé pocity, například teplo na hrudi, mrazení na zádech, točení hlavy, nevolnost od žaludku nebo mohou i plakat, apod. Tyto projevy však trvají velmi krátce a jsou jen důsledkem zablokovaných energií a emocí, které klient v sobě držel a při čistění dostaly možnost se uvolnit.

Během konzultace si klient často uvědomí, proč vznikly mnohé z jeho problémů. Je to motivace k novému, pozitivnímu myšlení a pohledu na sebe sama. A to je důležitý předpoklad pro to, aby se staré problémy už nevracely. 
  
Výhodou metody LSVJ je, že práce skrze Vyšší Já je rychlá a mnozí klienti pociťují značnou úlevu. Počet konzultací potřebných k úplnému vyčištění závisí od závažnosti a množství negativních programů a energií. Ve většině případů postačí jedna až dvě konzultace. 
 
Každý člověk je unikátní bytost obdařená svobodnou vůlí. Znamená to, že každý dělá rozhodnutí ve svém životě sám. Člověk může přijmout svoje problémy a těžkosti a zvolit si život ve stresu a nemoci, nebo se rozhodne jim čelit a pracovat na svém rozvoji. Máme právo si vybrat. Pokud se sami rozhodneme řešit svoje problémy a přijmout zodpovědnost za vlastní život, potom může být metoda LSVJ nápomocná. Odměnou za tuto snahu bude pocit svobody, uvolněnosti a radosti ze života. 

     Vše, co se děje v našem životě, není náhoda. Jsou to lekce života, které jsou nám uštědřovány. A způsob jakým se k nim postavíme, rozhodne, zda se budou opakovat nebo jich není již zapotřebí.

      Na problém nenahlížejme  tak, že se ptáme: "Proč se mi to děje?"

Ptejme se: "Co mi daná situace má přinést, na čem mám zapracovat?"

A v tom může LSVJ  velmi pomoci. Pochopíme-li důvod, máme řešení. Pak není důvod ke stresu a strachu z dané situace, strachu z nemoci. A to přináší pocit klidu.

      Vyšší Já může rovněž pomoci při rozhodování problémů. Zda je dané rozhodnutí přínosem či nikoliv. Z kolika procent je výhodné.  Práce s Vyšším Já otevírá cestu k dalším možnostem v životě.

img_20210623_110936.jpg

     

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Klientka 4 - Anonymní dotazník 4

30. 12. 2019 22:18

Jak jste se o LSVJ dozvěděl/a?
Cez Vašu ponuku na webe a následne Vaše odporúčania v konzultácií.

Kvůli čeho jste LSVJ terapii chtěl/a?
(všeobecně, zdraví, práce, vztah, soudy apod.)
Vzťahy a riešenie posunu v živote.

Jak jste vnímal/a očistnou dobu, vaše osobní dojmy?
(emočně, zdravotně, psychicky, doplňte)
Energetická stabilita až nárast energie, jasnosť úsudku v riešení problémov a zrýchlenie môjho vnímania v daných situáciach, teda že rozpad ilúzií bol u mňa citeľný a závoje sa mi po LSVJ odokryli.

Jaký přínos LSVJ přinesl do vašeho života?
(změny v chování, v postoji k situacím, vyřešení situací, změny v životě - konkrétně jaké)
Jasný úsudok, získanie sebadôvery a ráznosť krokov k radikálnej zmene môjho života, potlačenie strachu a programov plynúcich z mojej rod. línie a jasnosť riešenia predtým komplikujúcich situácií.

Kolik jste absolvoval/a terapií?
Doporučené minimum pro změnu jsou 3 terapie
Dve terapie LSVJ som absolvovala doteraz.

Doporučil/a byste terapii?
Ano - proč? Určite áno, pretože je to cesta k rozkľúčovaniu a pochopeniu situácií, ktoré riešime a niekedy nevieme vystúpiť z blúdneho kruhu, do ktorého sme vťahovaní manipulátormi bez vedomia, že sme manipulovaní! Doporučujem terapiu LSVJ kôli pochopeniu svojej podstaty, cesty, svojho poslania tu na Zemi.

Mohu anonymně Vaši odpověď vložit na můj web?
Ano

Osobní sdělení, které chcete předat a neptala jsem se na něj?
Ste úžasná, jedinečná a ja Vás vnímam ako anjela tu na Zemi s jedinečným poslaním, predávania svetla nám ľuďom do našich sŕdc i pomyselného svetla na našu cestu životom.
Zo srdca Vám ďakujem za Vašu ústretovosť, vysvetlenie, pomoc a ochotu

S úctou a láskou,

Klientka 3 - Anonymní dotatnik 3

30. 12. 2019 11:13

Jak jste se o LSVJ dozvěděl/a?
O LSVJ jsem se dozvěděla z Vašich webových stránek https://www.vnitrnirovnovaha.cz/.

Kvůli čeho jste LSVJ terapii chtěl/a?
LSVJ terapii jsem chtěla podstoupit kvůli svému zdraví, vysoký krevní tlak v nízkém věku a následně u mě byly nalezeny změny na slezině, včetně zvětšení uzlin v dutině břišní. Také poupravit myšlení, které mi tyto zdravotní problémy způsobovalo.

Jak jste vnímal/a očistnou dobu, vaše osobní dojmy?
Bolela mě hlava a trochu víc jsem brečela než je u mě zvykem.

Jaký přínos LSVJ přinesl do vašeho života?
Terapie LSVJ mi pomohla přestat pořád a neustále přemýšlet. Pomohla mi, nechat myšlenky plynout a ne si každou vteřinu vybírat novou, nad kterou bych se pak mohla trápit a řešit ji. Pomohla mi začít odbourávat záležitosti, které mi zdravotní problémy kousíček po kousíčku způsobovaly. Dokázala jsem změnit práci; odpoutala jsem se od člověka, který mě 10 let trápil, ale já ho pořád viděla jako Boha a celkově si, jak se říká, nenechám s*át na hlavu.
A všechny tyhle změny mi pomohly zlepšit můj zdravotní stav. Už nemám tak vysoký krevní tlak, změny na slezině naštěstí nejsou akutní nádorové onemocnění a také už nemám zvětšené uzliny.

Kolik jste absolvoval/a terapií?
Zatím jsem absolvovala 2 terapie, ale určitě se chystám na další.

Doporučil/a byste terapii?
Ano - terapie mi ukázala, že většinu zdravotních problémů si člověk vytváří ve své hlavě a když se mu podaří změnit myšlení, podaří se mu vyzrát i na nemoc, která ho sužuje.

Mohu anonymně Vaši odpověď vložit na můj web?
Ano

Osobní sdělení, které chcete předat a neptala jsem se na něj?
Pokud na tyto věci mezi nebem a zemí věříte, což předpokládám, že ano, když jste na této stránce a řešíte nějaký problém, jděte do toho, doporučuji všemi deseti.
Paní Iris je úžasný člověk, ke kterému se velmi ráda vracím. Nejen na terapii LSVJ, ale také na konzultace a na nákup krásných náramků.

Klientka 2 - Anonymní dotatnik 2

29. 12. 2019 22:35

> Jak jste se o LSVJ dozvěděl/a?
Cez fcb a kamarátku ktorá Vás tiež našla na fcb
>
> Kvůli čeho jste LSVJ terapii chtěl/a?
> (všeobecně, zdraví, práce, vztah, soudy apod.)
Kvôli vzťahu a kvôli praci
>
> Jak jste vnímal/a očistnou dobu, vaše osobní dojmy?
> (emočně, zdravotně, psychicky, doplňte)
Cez vztahy iné vnímanie cez samu seba iné reakcie,fyzicky únava
>
> Jaký přínos LSVJ přinesl do vašeho života?
> (změny v chování, v postoji k situacím, vyřešení situací, změny v životě - konkrétně jaké)
> Zmena k postoju k sebe samej, k práci ,k partnerovi uvedomenie si hodnoty seba,sebavedomie,sebaucta,ľahkosť,úľava,vnútorná sila.

> Kolik jste absolvoval/a terapií?
> Doporučené minimum pro změnu jsou 3 terapie
2 terapie a 1krat karty,1 krát Bachovky
>
> Doporučil/a byste terapii?
> Ano - proč?
> Ne - proč?
Doporučujem terapiu, áno. Pre samého seba v živote,pre väčšie ukotvenie sa vo svojom živote,pre odľahčenie od mysle,uvoľnenie bytia, nárast vnútornej sily uvedomenie si svojho ja a vďaka tomu iné reakcie na svoje okolie cez uvedomenie sa.Takto som to vnímala.
>
> Mohu anonymně Vaši odpověď vložit na můj web?
> Ano/Ne
> Áno môžete,ďakujem.

> Osobní sdělení, které chcete předat a neptala jsem se na něj?
Ďakujem že som si dala možnosť posunúť sa hlbsie do svojho vnútra i vďaka Vám

Klientka 1 - Anonymní dotatnik 1

29. 12. 2019 22:11

Jak jste se o LSVJ dozvěděl/a?
od známé, jejíž sestra u vás LSVJ absolvovala

Kvůli čeho jste LSVJ terapii chtěl/a?
(všeobecně, zdraví, práce, vztah, soudy apod.)
zdraví

Jak jste vnímal/a očistnou dobu, vaše osobní dojmy?
(emočně, zdravotně, psychicky, doplňte)
zdravotně docela náročně - propad, psychicky úlevně, přicházelo spousta prozření a uvědomění

Syn je naprosto v pořádku (takže poděkování i vám, za vaši pomoc :-) ) a tak nějak se pár věcí u mne posunulo. Byť teda zdravotně mám pocit, že jsem na tom hůř a hůř, ale po stránce emoční a vnímání je mi líp.

Jaký přínos LSVJ přinesl do vašeho života?
(změny v chování, v postoji k situacím, vyřešení situací, změny v životě - konkrétně jaké)
Mimo to co, co uvádím v následující otázce (zda bych terapii doporučila), vnímám posun ve svém chování a nazírání na určité situace a lidi kolem sebe. Tak nějak celkově i uvědomění si své hodnoty, chuť plnit si své cíle, žít radostněji

Kolik jste absolvoval/a terapií?
Doporučené minimum pro změnu jsou 3 terapie
já osobně 3 terapie + jednu pro syna

Doporučil/a byste terapii?
Ano - proč?
Ne - proč?
Doporučila . Slovy neumím úplně přesně vyjádřit důvod, ale vnitřně jsem pocítila po terapiích jakousi větší vnitřní sílu, úlevu, větší klid na duši, nadhled,...

Mohu anonymně Vaši odpověď vložit na můj web?
Ano/Ne
Ano

Osobní sdělení, které chcete předat a neptala jsem se na něj?
Jako velmi milou a povzbudivou součást terapií vnímám i váš milý přístup a komunikaci s vámi. Vždy mi dodala impuls k tomu, posunout se o krok dál, pocit "důležitosti", nadhled, možnost být sama s sebou, přijetí,...

Terka - Som štastna ze Vas máme

17. 5. 2019 18:32

Dobry den Irenka po Lsjv som myslela ze sa nic nezmenilo nic som nevidela ziadnu zmenu ale neskor som pochopila ze vlastne sa zmenilo vela. Ten cas co som sa ešte cistila som mala akoby skusku. Nedarilo sa mi v praci vsetko som pokazila. Dostavala som udery od zivota ale uz som im vedela čelit. Pozeram sa na vsetko inak. Som silnejšia, nebojim sa, neschovavam sa, som pripravena bojovat za seba, pre svoju rodinu. Trošku este zapasim s trpezlivostou ale pracujem na tom. V snoch som s byvalym ako kamaratka predtym sme vzdy bojovali hadali sa a teraz sa spolu smejeme. To je u mna velky posun a som na seba hrda a velmi vdačna prave Vam Irenka za to ze ste, že pomahate ludom ako ja postavit sa a kračat dalej.

Terka - Re: Som štastna ze Vas máme

10. 6. 2019 10:05

Dobry Irenka zlata

Terka - Re: Re: Som štastna ze Vas máme

10. 6. 2019 10:08

Dobry Irenka zlata, ja som tak stastna najviac na celom svete a vsetko vdaka vam a vasej praci. Moje stastie ste prave vy. Konecne som vyhrala sud nad byvalym a vylucna opatera otci bola zrusena. Ani som neverila ako sa zrazu vsetko otocilo samozrejme v moj prospech za vsetko ale vdacim vam a vasej praci. Odvtedy ako ste mi urobila LSVJ sa moj zivot rapidne zmenil o 180°ale k lepsiemu. Urobil sa mi v hlave poriadok a na vsetko sa pozeram z ineho pohladu. Samozrejme pracujem na sebe kazdy den ale mam ciel a verim si. Strasne som vdačna za prilezitost vas spoznat a za vsetko co robite a ako pomahate. Svet vas potrebuje, mi vas potrebujeme ste vzacny clovek.

❤❤❤Ďakujem

Janka Ivaničová, Štiavnica SK - Nádherné liečenie - poďakovanie

15. 4. 2019 9:30

Krásny dník. Chcem sa s vami podeliť o moje skúsenosti s LSVJ. Už som zažila viac liečení a terapií ale toto liečenie je z nich najlepšie. Úžasne pomáha tým, že lieči podvedomé bloky, ktoré si väčšinou neuvedomujeme ale bránia nám v živote, lebo cez ne nevieme na vedomej úrovni prejsť. Som veľmi vďačná anjelom, že mi doviedli do cesty túto úžasnú ženu pani Iris, ktorá svojim prístupom a láskou k práci a ku klientov priniesla túto úžasnú liečebnú metódu aj pre nás. Na začiatku nemajte očakávania, lebo liečenie potrebuje istú dobu, aby sa vžilo s našim Ja a potom pomaly po krôčkoch začína sa prejavovať v našich životoch. U mňa sa začalo pozvolna, po krokoch, najprv som cítila väčší pokoj a radosť z okolitých vecí, postupne nebadane prichádzali poznatky aké vzorce chovania máme zlé a čo nás ovplyvňuje napr. len také domienky, ktoré dokážu narobiť veľa zlých situácií, zrazu postupne tieto situácie vidím z iného uhľa pohľadu a dokážem ich registrovať a tým sa postupne učím ich liečiť, som získala nadhľad na správaním ľudí okolo mňa, dokážem jednať viac v pohode a kľude, dokážem sa pozrieť na iných s láskou a súcitom, dokážem chápať knihy a články s väčším pochopením a mám radosť z bežných vecí okolo seba... a to je len začiatok, lebo verím že toto liečenie dokáže postupne vyliečiť moje zažité vzorce, rozpustiť bloky a to po vrstvách a môj život bude iný ako každého kto využije možnosť a nastúpi túto úžasnú terapiu. Zo srdca ďakujem pani Iris za jej úžasnú a prospešnú prácu či už pri liečení, konzultáciách či iných službách. Je výnimočná éterická bytosť a doporučujem každému ak sa na jej stránky dostane nech určite využije jej služby. Je výnimočná. Vďaka za Vás pani Iris. ❤

Vnitřní rovnováha - Re: Nádherné liečenie - poďakovanie

17. 4. 2019 20:48

Děkuji. S láskou Iris

Vnitřní rovnováha - Příběh z praxe

19. 3. 2019 15:16

Občas mi do života přijde klient, který mi ukáže, že má práce má hlubší smysl. Ještě před několika lety byl její život běžný, jako pro každého, než se dozvěděla, že dcera je vážně nemocná. Řešily se onkologické zdravotní problémy dlouhé dva roky. Po léčbě, ale od prosince 2018 neustálé bolesti bříška. Zvracení 10-18x v měsíci. Klientka nedokázala opustit svému partnerovi, že ji v daném období opustil. Nabídla jsem klientce LSVJ na dálku, aby se vyčistily všechny programy, bloky, které ovlivňovaly i dceru, neboť jsou velmi propojené. V den, kdy mělo čištění proběhnout se má duše napojuje a připravuje na daný úkon. A ejhle. Nebude to tak snadné. Začalo mi být zle a vzpomněla jsem si na její dceru. Ocitla jsem se v její kůži a čištění začalo skrze mě a objímání mísy. Říkala jsem si, jak to zvládá dítě tolikrát v měsíci. Uvědomila si klientka, že dcera jen přetahuje stres, emoce z ní. Druhý den jsem se nevzdala a čistila. Klientka tam měla program, že trestá skrze nemoc druhé a mnoho dalších omezujících přesvědčení. No bingo. Po čištění nastala změna. Klientka dokázala odpustit muži. Dívá se na něj jinak. Začala se radovat, vnímat pozitivněji život. Přestala kouřit, což prý vykouřila i krabičku denně. Pak jsme se po pár dnech dohodly na čištění dcery. A jsem nesmírně vděčná za skvělé zprávy, že dcera od té doby nezvrací. Nebolí už bříško. Všechna vyšetření jsou v pořádku a může si opět hrát, jako každé 10.leté dítě. Po dalším čištěním na práci, klientka dokáže odmítnout práci a zná svou hodnotu a řekne si kolik chce a co chce. Je super vnímat změny, které mohou obohatit život k lepšímu. Sice tato technika nenahrazuje lékařskou péči. Ale osobně se moje dcera vyhla zákroku díky cysty na vaječníku. Po čištění cysta praskla. 5 let si kožní u mě nevěděla rady z bradavicí na patě. Po čištění za 14 dní zmizela a do měsíce se rána shojila, neboť byla hluboká. Zablokovanou páteř jsem si uvolnila a během pár hodin bez bolesti. Vyčistila jsem si díky této technice vztah s dcerou, kdy jsme nedokázaly najít společnou řeč. Pomáhá ujasnit si priority, zbavit se negativních pocitů a změnit pohled na život k lepšímu. Nikdy nevím, kde mě průvodci nasměrují a co vše u klienta umožní vyčistit, ale jsem vděčná, že když člověk chce, věří, zázraky se dějí, kde ani medicína nezná řešení.

S láskou Iris
Irena Gulová
Vnitřní rovnováha
www.vnitrnirovnovaha.cz

Lenka - Děkuju..:-)

24. 2. 2019 20:58

Když už nevíte kudy kam, Irenka vám pomůže. Zase se najednou můžete nadechnout, najít vnitřní klid a být šťastný.Zase jste to vy.. Zase dokážete vstát a jít dál, řešit problémy,pracovat na sobě..a být vpohodě. Najednou záříte.. Děkuju Irčo :-)

Vnitřní rovnováha - Re: Děkuju..:-)

25. 2. 2019 9:56

Děkuji. S láskou Iris

Bára - S láskou...

18. 2. 2019 19:33

Děkuji!! Ani snad neumím vyjádřit slovy svůj dík!! Díky paní Ireně a LSVJ jsem si konečně urovnala myšlenky ve své hlavě,začala myslet pozitivně, uvědomila si svůj podíl viny,znám svůj smysl života. Posunulo mě to více než dopředu. Ani jsem od toho tolik nečekala.. Obrovské děkuji! ❤️

Vnitřní rovnováha - Re: S láskou...

25. 2. 2019 9:55

Děkuji. S láskou Iris