Jdi na obsah Jdi na menu

Průvodce

Od září 2017 můžete využít službu „Průvodce“. Od května 2021 nově služba uchopena, ať vaše duše zase lásku ve svém srdci pozná. 

"Nepůjdu před tebou, ani za tebou, ale vedle tebe."

Jdi cestou své duše 
Už od dětství dostáváš samé rady, které těžko vstřebáváš všemi smysly. Vždyť jsi chceš jenom hrát a ne život vážně brát. Tak proč tě trápí nesmysly, které otupí tvé vnitřní smysly. 
Tvá cesta je pouze tvá, pro nikoho jiného není stejná. Však druhý tě z ní svést může, když si myslí, že ti svou radou pomůže. Ty sám by jsi měl poznat, co kvalitní je a co brak. 
Jak navrátit se na svou cestu? Oblékni si tu správnou vestu. Každá duše touží se cítit dobře, pokud je napojená na srdce a barvy řeknou, zda jsi ve své kůži, napojený správně na svou duši, protože ona ví, co nejvíce ji sluší. 

fb_img_1550339350347.jpg

Někteří již o této možnosti víte, neboť jsem s vámi o tom hovořila při konzultaci a již jste danou službu využili. Pro mnohé je to novinka.

Počet zájemců je omezený na 6 osob v měsíci, což více není možné z časových důvodů. Jakmile se uvolní prostor, mohu konkrétního zájemce informovat, že se uvolnilo místo. 

Mnoho klientů má potřebu se mnou často jen tak psát a jako kouč směřuji klienty svými slovy na cestu uvědomění, ať se váš život opět změní. Povzbudit, podpořit, nasměrovat, uklidnit, ale samozřejmě nejedná se klasickou konzultaci, ale koučovací vedení, ať vaše duše dojde k naplnění a dojde k vnitřnímu pochopení. Příležitost znát nezávislý názor, jiný úhel pohledu či radu, ať vaše duše má jinou volbu a najde zpět svou cestu a dojde k novému zrodu. U chybných vzorců a bloků dojde ke zpětnému chodu. S někým si promluvit, svěřit se, ale kolem sebe nemáte nikoho, kdo jde stejnou cestou duchovního růstu, není stejně naladěn, tudíž chybí vám zpětná vazba na vaše pocity a vy pořád hledáte na sobě jen chyby. Někoho, kdo vidí váš potenciál a věří, že zvládnete vše, jen potřebujete posílit, abyste pak dokázali vše zvládnout sami bez vedení. Však důležitá je důvěra, vlastní vůle ke změně a duše chtění. Ať nežijete pouze u snění, ale realita, ať se změní.

Včas si rezervujte měsíčního průvodce. V případě pasivity se odměna za službu nevrací. Budu odpovídat v rámci své pracovní doby, kterou mám uvedenou v ceníku nebo dle domluvy individuálně s klientem, kdy týden předem určíme přesný čas vedení. Nabídnu volné termíny.

V měsíci 10 hodin video nebo audio hovor (Messenger, Viber, WhatsApp dle kvality spojení), za týden 2,5 hodiny, které si rozdělíte dle vlastního uvážení v týdnu.

Cena 3600 Kč/144 EU.

Dále 10 hodin písemně přes výše uvedené aplikace, opět 2,5 hodiny v pracovním týdnu.

Cena 2400 Kč/96 EU.

Aby byla energie v rovnováze nabízím tuto službu za finanční odměnu, kdy každý má najít svou hodnotu. Můžete využít jen video hovory nebo jen písemné psaní nebo vše dohromady. Vše záleží o vaši sebehodnotě a co vám vaše duše radí. 

Měsíční průvodce je za odměnu 6000 Kč/ 240 EU za 20 hodin koučinku. Tato cena je rozjezdová, pak bude nově naceněná. A dle reakcí klientů upravená, ať je pro obě strany přínosná.

S láskou Iris
Irena Gulová
Vnitřní rovnováha
www.vnitrnirovnovaha.cz