Jdi na obsah Jdi na menu

Práce s kyvadlem

101_4996-1-.jpg 

Většina z nás má schopnost pracovat s kyvadlem. Někteří z nás jej používají od malička, aniž by si to uvědomili. U práce s kyvadlem nepoužíváme mysl, neboť by ovlivnila výsledek kyvadla. Nesmí zde být zaujatost, ale nadhled, jako u karet, abychom odpověď neovlivnili.

Začínáme s výběrem kyvadla dle intuice, nikoli dle toho, že vám někdo nějaké vnucuje, že je nejlepší. Nejlepší bude to, které si vás samo zavolá a budete cítit, že k vám patří. Dokonce se může stát, že dostanete jako dárek kyvadlo, které nikdy nepoužijete, neboť vás ničím neosloví. Stejné je to i s kartami a jejich karetními sadami. Je mnoho druhů karet a karetních sad, ale osloví vás pocitově jen některé.

Kyvadlo je technika, díky které můžeme testovat určité věci, jako např. vhodnost léků, zdravotní problémy, % v jakékoliv oblasti, ke které máme vypracovanou tabulku nebo vhodné otázky. Otázky ano/ne, geopatogenní zóny, stav čaker, pohlaví nenarozeného dítěte a další.

Sama tuto techniku doplňuji o práci s kartami, automatickou kresbou nebo léčivými energiemi. S kartami můžeme doplnit vhodnost léků, zdravotní stav a další informace pomoci otázky, které nám mohou potvrdit správnost odpovědi kyvadla. Automatickou kresbou můžeme dorovnat a pročistit čakry, vztahy, zdravotní problémy. Pomoci energie taktéž pročistit celý energetický systém těla, zdravotní stav, odvedení duší, čistit prostory. Některé geopatogenní zóny, pokud vytestujeme kyvadlem můžeme harmonizovat, ale ne všechny jdou zrušit.

Pokud pracujeme s otázkami ano/ne, je to přesně opačný systém, než u otázek pokládaných kartám. Nejdůležitější je se naučit správně pokládat otázky, neboť na základě správné otázky dostaneme správnou odpověď.

Pokud pracujeme s tabulkami, ať jsou to tabulky vytvořené základní nebo složité nebo ty, které si sami vytvoříme. Důležité je vybrat na dané téma nebo radu tu správnou, nejvhodnější.

Také je velice důležité se naučit vytvořit atmosféru, kde s kyvadlem pracujeme, aby se nám dobře s ním pracovalo. Nesmí se zapomenout také o očištění kyvadla, tak jako se karty očišťují od energie.

Kyvadlo používám ve spojení s vyšším Já a léčením, k testování. Někteří používají metodu SRT, LSVJ,což je kopie metody SRT. Informace, jak pracovat skrze vyšší Já a čistit mi přišly během praxe. Každý dle svého stavu uvědomění je schopen tyto techniky využívat a pracovat nejen na sobě.