Jdi na obsah Jdi na menu

Karmalogie

 

                    10151248_1216505678378486_538666692794104926_n.jpg

Hvězdné karty od Lindy Goodman, které jsou nedílnou součástí každého karmaloga.

Karmalogie neboli karmická numerologie. Karma je dluh z minulých životů - z mého pohledu dle praxe jen nezpracované vzorce duše, které si duše v další inkarnaci přišla zpracovat, pochopit, aby došla k uvědomění se, čeho v minulých životech nezvládla. 

Určitě i vy, co právě čtete tyto řádky zažíváte v životě situace, které nechápete, proč se zrovna vám dějí. Proč dané situace přitahujete a čeho se vyvarovat, aby se vám už znovu tyto situace nestaly.

Je až neuvěřitelné, jak karty Lenormand, Symbolon, numerologie s karmalogií se doplňují. Jak může karmalogie více obohatit konzultaci s klientem a lépe mu nastínit jeho životní téma a problémy, které mu do života přicházejí.

Samozřejmě základem karmalogie je práce s numerologií. Při studiu numerologie vnímám různé rozdíly podání numerologie, ale základ je stále stejný. Ráda vyhledávám učení a názory pojetí numerologie od více numerologů, protože si tímto hledám svou cestu. Nesnažím se být kopií někoho, ale být sama sebou. 

Když jsem při učení karmalogie se dívala na rodovou linii mé rodiny. Mnoho rodových problémů se mi vysvětlilo a pochopila jsem, proč se tak mužům a ženám v rodu nedařilo a kdo po nich dále převzal karmickou zátěž pro zpracování. Jakmile danou karmu nezvládneme, zpracovávají ji naše děti a jejich děti.

Také jsem byla velice překvapena, že i astrologie se úžasně propojuje s numerologii i karmalogií při práci s klientem. 

13339453_1292618914100495_3606425156469362482_n.jpg

Co se dá podle karmalogie zjistit? 

Zda partneři mají společnou životní cestu, co se od sebe mohou naučit, proč se poznali, jakou karmu spolu řeší. Co jim může ve vztahu chybět, v čem se nedoplní. Kdo bude dominantní a kam vztah povede. Určení vhodnějšího data svatby dle výběru klienta. V čem mohou být komplikace ve vztahu. Zda je možnost ze vztahu odejít, jaké máte možnosti, co máte díky těžkostem ve vztahu pochopit.

U dětí je možné zjistit jejich nadání, v čem má i slabší stránky, kterým směrem dítě vést ohledně studia. Po kterém rodiči si nese těžkosti a problémy. Na co si dát pozor.

Hledáte vhodného zaměstnance a nevíte, zda na danou profesi se hodí? Žádná škola, ani titul nezaručí, že danou profesi dělá dobře, ale dá se dle karmalogie nahlédnout ve výběru uchazečů o zaměstnání, který bude nejvhodnější. Který bude svou práci vykonávat čestně a spolehlivě a bude pro firmu přínosem. Dá se zjistit, zda si daný kolektiv bude společně rozumět, kdo tam bude vůdčí tip, kdo tam může kazit morálku, působit rozepře, komu půjde jen o peníze apod.

Dá se zjistit, kdy je vhodné sepsat smlouvu, vhodné investování a nakupování nemovitostí. Bude pro mě soudní den úspěšný? Který den podat žádost k soudu. Kdy je vhodnější stěhování nebo cestování. Plánování dovolené, kdy je vhodnější plánovat operaci.

Nechápete, proč se vám určité záležitosti dějí ve vztahu, v práci, ohledně zdraví či úrazů, nehod. Proč zažíváte nabourání jistot, ztráty, finanční těžkosti. Vše se dá zjistit, proč se vám tyto situace dějí.

Všechny tyto životní situace lze řešit i při běžné konzultaci ve výkladu karet, kde toto vše můžete se mnou také probrat.