Jdi na obsah Jdi na menu

Čakry, čištění energetického systému, čištění prostor

 

056914f57d_67636081_o2.jpg 

 

7 základních čaker

1/Kořenová čakra

Barva - červená

Tato čakra se nachází na spodní části páteře a je otočená směrem dolů.

Kořenová čakra je spojená s fyzickým bezpečím a ovlivňují ji myšlenky a pocity týkající se financí, kariéry, bydlení, fyzického bezpečí a majetku. Je to veškeré naše materiální zabezpečení v tomto světě. V případě, že je tato čakra a její životní potřeby nefungují, jak mají je v životě člověka nabouraná rovnováha a většinou po zdravotní stránce trpí pánevní oblast, křížová oblast a nohy.

2/Sakrální čakra

Barva - oranžová

Druhá z hlavních čaker se nachází uprostřed mezi pupíkem a spodním koncem páteře. Je otočená dopředu a dozadu.

Sakrální čakra je spojena s myšlenkami a pocity týkající se touhy po uspokojení, závislosti, myšlenky kolem postavy, vzhledu apod. Zde je ukotvena naše sexuální touha, plodnost. V případě, že tato čakra a její životní potřeby nefungují, jak mají je v životě člověka nabouraný sexuální život, problémy s otěhotněním, nádory a jiné zdravotní problémy v pohlavních orgánech. Také zde nalezneme problémy vztahové, které se ukážou ve zdravotních problémech u játry, ledviny.

3/Čakra Solar Plexu

 Barva - žlutá

Třetí z hlavních čaker se nachází přesně za pupíkem. Je otočená dopředu a dozadu.

Solar plexu je spojen s myšlenkami a pocity týkající se síly a ovládání. Zde vnímáme naše ego, které prosazuje svou sílu a ovládání druhých. Také zde nalezneme veškeré nestrávené životní události, proto se zdravotní problémy objeví u trávení a zažívání. Bolesti břicha, slinivka, střeva. Najdeme zde naše strachy a obavy, které zde tíží, sžírají a mohou způsobit i zdravotní problémy jako např. žaludeční vředy apod.

4/Srdeční čakra

 Barva - zelená nebo růžová

Čtvrtá z hlavních čaker se nachází uprostřed hrudníku. Je to zároveň i první z horních čaker, jež souvisí s duchovními tématy. Spodní čakry jsou převážně spojeny s fyzickým a hmotným světem. Srdeční čakra je otočená také dopředu a dozadu viz. obrázek dole.

Srdeční čakru ovlivňují myšlenky a pocity týkající se mezilidských vztahů, lásky, připoutanosti k lidem, milosrdnost a nemilosrdnost. Zde naleznete všechny všechny srdeční záležitosti, nevyřešené lásky, vztahy a nevydýchané situace, které se pak odrazí na špatném zdravotní stavu srdíčka, plic, tlaku, bolesti na prsou. Karmická břemena, která nás tíží na zádech, také zodpovědnost za své jednání.

5/Krční čakra

 Barva - světle modrá

Pátou z hlavních čaker naleznete na krku v blízkosti ohryzku. Krční čakra je otočená taktéž dopředu a dozadu.

Nejvíce ovlivňuje myšlenky a pocity týkající se pravdomluvnosti, komunikace, schopnosti říci si o své potřeby. Je tam veškerá komunikace, kterou vyřkneme i přijímáme. Časté zdravotní problémy jsou právě v oblasti krku, kde se udělá tzv. knedlík a nemůžeme polykat. V této fázi je důležité uvědomění, co bylo vyřčeno z našich nebo cizích úst a dotklo se to naši osoby. Jakmile se přijde na danou situaci, zdravotní problémy v této oblasti pomalu ustupují. V případě problémů v oblasti krční páteře jde o nerozhodnost dané osoby, která neví, zda v určité situace se rozhodnout, buď ano či ne.

6/Třetí oko

 Barva - tmavě modrá

Šestá z hlavních čaker se nachází uprostřed mezi očima. Často se jí proto říká čakra čela neboli ajna. Je to oko vašeho vyššího já. Tato čakra je otevřená dopředu a dozadu.

Třetí oko zaznamenává celý život jako film, všechny myšlenky, počiny, činy i emoce. Třetí oko ovlivňují myšlenky a pocity týkající se budoucnosti, minulosti a víry v duchovno.V případě otevřeného oka můžete mít duchovní vidění, vize neboli zření. 

7/Korunní čakra

Barva - fialová nebo zlatá

Sedmá z hlavních čaker se nachází na temeni hlavy a vypadá jako stropní ventilátor, je tudíž otočená směrem nahoru. Má nezastupitelnou úlohu pro jasnovidnost, což je schopnost přijímat myšlenky, informace a inspirace od Boha nebo z kolektivního nevědomí.

Korunní čakru ovlivňují myšlenky a pocity týkající se Boha, náboženství, duchovnosti, božského vedení a také víry.

 

cakry_obr_clovek.jpg 

Nabízím od roku 2018

Čištění a zharmonizování celého energetického systému na dálku nebo osobně po terapii, před nebo po konzultaci. 

Tento systém hluboké čištění jsem vypracovala na základě zkušeností a praxe s klienty. Stále jej rozvíjím dle aktuálních informací.

25443146_1194287394004440_8205906694898041880_n.jpg(Pročištění napojení na zdroj, ochrana, kouzla, magie, diskarnáti, separáti, štít, duše, entity, paraziti, larvy, elementáry, jemnohmotné těla, aura, DNA, RNA, DUŠE, Láska, napojení na Zemi, 1- 7 čakry, vesmírné čakry, a další. Čištění fyzického těla - může se projevit na fyzické úrovni během 21 dní. Spouštění léčení na několik týdnů a vytvoření ochrany proti negativní energii.) U každého léčení a ochrana působí jinak dlouho, dle vašeho vyššího Já, minimálně 3 týdny, až 12 týdnů. 

Pracuji skrze své nejvyšší duchovní Mistry a spolupracuji s vašimi nejvyššími duchovními Mistry. Dle praxe s klienty je vytvořena ochrana, pokud se na vás chce napojit někdo, kdo není napojený na lásku a světlo, andělé ho k vám nepustí. Toto čištění dělám na konci každé terapie EFT s klientem v rámci ceny terapie, pokud vyjde prostor nebo si klient sám požádá. U terapie LSVJ provádím vždy na začátku čištění. Před iniciací do energií doporučuji, není součástí ceny za zasvěcení.

Dospělý na dálku dává křestní jméno, datum narození a svůj souhlas k čištění a harmonizaci celého energetického systému skrze léčení. Osobně stačí vaše účast. U dětí do završení 18 let dává souhlas jeden z rodičů.

4dc11e9ac3cd7c1153dfd5017d46c13b.jpg



Čištění osobně i na dálku na přesně domluvený čas:
Čištění 1 osoba - 900 Kč/41 EU

Doba čistění cca 60 minut

hromadné čištění dle úplňku a novoluní 

1 dítě 240 Kč/11 EU, 1 dospělý  300 Kč/ 14 EU trvání 1,5-2 hodiny.  

Dálková čištění bez přítomnosti. Doporučuji si lehnout, odpočívat, ale můžete dělat i běžnou denní činnost. Nedoporučuji pít alkohol, řídit auto, pracovat fyzicky těžkou, náročnou práci. Nepracovat ve výškách. Nekřížit ruce a nohy. Během čištění můžete pociťovat různé emoční rozpoložení, pocit nevolnosti, těžko od žaludku, slabost, točení hlavy, které odeznívájí po uvolnění bloku, které se může právě čistit.

2071.jpg
 

Čištění prostor na dálku  1000 Kč/ 46 EU, do 100 m2

nebo odvedení duše v rámci energetického čištění a čištění prostoru 

Necítíte se dobře v místě, kde pobýváte? Může, zde být energie negativní od předchozích majitelů, energie zbloudilých duší, patogenní zóny a mnoho dalšího. 

cinderella-castle-wallpaper-21326.jpg

Čištění prostor bytu, kanceláří do 100 m² - 1000 Kč/46 EU.
Nutný souhlas majitele bytu či dosavadního pronajímatele prostorů. Dodat nákres + přesnou adresu, popř. číslo bytu v paneláku. V rámci čištění, odvedení zbloudilých duší. Pročištění  a zharmonizování energií. 

Poradím i prevenci, kterou si můžete dělat pravidelně v rámci svých možností.