Jdi na obsah Jdi na menu

Automatická kresba

 101_4994-1-.jpg

Automatická kresba je napojení na své vyšší Já. Každý člověk má jiný způsob propojení se svým vyšším Já. Někdo se napojí přes meditaci a uvolnění, někomu to jde automaticky. Veškeré informace přicházejí přes náš energetický kanál, jsme jen prostředníky daných informací, automatická kresba není výtvor z vlastní hlavy.

Automatická kresba je velice často používaná metoda mezi lidmi k pročištění čaker, k pročišťování a pochopení partnerských vztahů, pročištění a uvědomění se problémů, vyčištění bytových a jiných prostorů, pročištění aury a mnoho dalšího.  

Můžete kreslit na konkrétní téma obrázek, který je třeba vyhodnotit. Také můžete mít předem šablony připravené na diagnostiku zdravotního stavu, popř. pro nákres čaker, popř. jiných situací, které jen doplňujete. V případě zdravotní diagnostiky je možné daný problém, blok uvolnit a pročistit. Někdy je nutné danou situaci pročistit opakovaně.

Je více způsobu, jak pracovat s automatickou kresbou dle toho, jakými zkušenostmi si daný člověk projde. Sama jsem prošla dvěma kurzy, abych si mohla najít svou vlastní cestu. Někdo užívá pouze pastelky a více se malují obrazce. Někdo může najít zálibu v obrazech, mandalkách přes automatickou kresbu. Jiný zase maluje spíše diagnostiky, které vypadají jako různé čárance, křivky, zákruty, ale má vše svůj smysl. Postupným trénováním sami přijdete na to, co právě vaše kresby chtějí říci, neboť každý má trošku jiné vyjadřování přes kresby či diagnostiky. Můžou se užívat místo pastelek i propisky - modrá na diagnostiku a červená na pročišťování, neutralizování. Sami si najděte svou cestu, která vám bude blízká a budete se s ní ztotožňovat.

12919033_1247663195262734_1821567701_n.jpg

Automatická kresba je vedena podvědomím, ruka kreslí jakoby sama,  kresba není ovlivněná rozumem ani představami.

Jeden ze způsobu používání automatické kresby, by se dal nazvat diagnostickým a léčebným. Zpočátku zjišťuji stav energií, jaká je příčina tohoto stavu a pak je pomocí kresby, určitých formulací a ve spolupráci s bytostmi světla harmonizuji.

Automatická kresba je jen nástroj poznání. To co se dozvíte a to co dokážete ovlivnit, záleží na vaší osobě. Na tom, kdo jste, co je pro vás důležité a jaký je váš úkol v tomto světě.

 101_4993.jpg

 práce s automatickou kresbou:

* diagnostika a harmonizace čaker 

* diagnostický nebo harmonizační obrázky

* zdravotní diagnostika 

* čistění pomocí této techniky 

* vztahy, prostory apod.

* dorovnávání vztahu

* energetické odpoutání 

čištění prostorů bytů apod. od negativních energií

13390869_1296574310371622_741300147_n.jpg