Jdi na obsah Jdi na menu

Imara Reiki

10. 5. 2012

Imara je forma energie, která vibruje na vyšší úrovni než tradiční Usui Reiki.Imara znamená „více“ Reiki ve vztahu k vyšší vibraci této energie.

Imara je velmi jemná, ale intenzivní energie a vyznačuje se následujícími charakteristikami:

*nepotřebuje žádné symboly

*je výborná na léčení problémů z karmického zatížení

*pracuje velmi dobře při rozpouštění potlačovaných problémů

*může osvobodit od zranění emocionálního těla

*používá velice jednoduchou, ale intenzivní léčební dálkovou proceduru

*pomáhá velice často přijímat poselství podvědomí a pomáhá je lépe vysvětlit

*používá odlišné a mnohem jednodušší zasvěcení než tradiční Usui Reiki

*může se použít k vytvoření kontaktu s anděly a duchovními průvodci

Energie Imara je původní čínská léčebná metoda, která se vrátila díky chanelingu Bertona Wendela. Se svým bratrem Geoffryem připravili energii Imara pro lidi tak, jak se dnes předává a učí.

Práce s Imarou je nádherná – tato energie je tak silná, že když s ní začnete pracovat, cítíte v rukou vánek, který se postupně mění na silný vítr, který může pociťovat i člověk, kterému Imaru předáváte.

Imaru můžete vidět jako energii, která má růžovou, někdy světle zelenou až fialovou barvu. Při práci s Imarou dochází k silnému spojení s bytostmi světla, anděly a archanděly, nebo s nebevzatými mistry. Imara nepoužívá žádné symboly, proto je s ní mnohem jednodušší práce. Imara se může posílat i na dálku a velmi dobře (díky své síle).

IMARA je známá tím, že dokáže vyřešit propojení s bytostmi světla a různých bloků a traumat z minulosti. Umí spálit i magii a voodoo toho nejtěžšího kalibru.  Zatímco jogíni říkají, že karmu "vaří", tak Imara Reiki je skutečný "spalovač" karmy.

Meditace s Imarou pomáhají zprostředkovat poselství z podvědomí, z astránlního světa či jiných dimenzí. Spousta uživatelů má z již uvedených důvodů silné a trvalé spirituální spojení s nanebevzatými mistry, s anděly, archanděly atd.  - a to nejenom u terapeuta, ale i u léčeného.

Znám mnoho mistrů, kteří se domnívají, že Imara Reiki je vhodné zasvěcovat pouze mistrům Usuiho Reiki, což nesdílím stejný názor:

*Koho Imara Reiki osloví či zaujme a najde si k ní cestu je připravený na zasvěcení

*Iniciační technika je jiná, než Usuiho sytému Reiki, nemusí tedy člověk tyto techniky znát. Určitě, pokud je umí jsou ku prospěchu.

*Do miistrovského stupně Usuiho Reiki se každý může dle svého vlastního uvážení kdykoli nechat zasvětit a neovlivní to nikterak předchozí zasvěcení do Imara Reiki.

*Vaše vyšší Já vás vždy dovede v ten pravý čas k těm pravým energiím a vhodnému mistrovi, který právě potřebujete pro správný duchovní růst.

Imara Reiki obsahuje dva stupně. Uživatelský stupeň a Mistr/Učitel.

Vnímám ji jako ohnivý vír v dlaních, nádherný pocit.

received_1973785699298831.jpeg

Moje linie Mistrů:

* ?

*Ing. Radmila Janovská

* Irena Gulová ( certifikát ještě Galařová )

 imara1.jpg