Jdi na obsah Jdi na menu

Rok 2021

1. 2. 2021

123646994_2925002864266209_2578841976258222162_n.jpg

Rok 2021 pod vládou velikého učitele Saturna.

V tomto roce se každá duše zaměří na sebe. Čemu se naučila. Co může předat. Zda přijala odpovědnost sama za sebe. Jaký prostor vytvořila pro svou seberealizaci. Jak sama sobě věří.

Každý je zde sám za sebe. To, co se zde duše naučí, to si sebou odnese. Kde a s kým žije zde je jejich volba a učební náplň. V jaké společnosti se nacházíte? Kým se obklopujete? Můžete těmto lidem věřit? Cítíte důvěru nebo jste se nepoučili z minulosti?

Vrací se vše, co se v rodech, v minulosti nezvládlo. Hledají se rady, moudrosti předků. Aby se duše konečně poučily a mohly se posunout. Energie nás budou stavět do konfrontace se vším, co již je nutné udělat. Co už nelze odkládat. Už se nelze vymlouvat na nic a nikoho. Chce se po všech spojit, dospět bez sebemenších výmluv. Už žádné litování a hledání viníků venku. Chce se po všech zvednout se, postavit se každý sám za sebe ve své síle s pomoci přijetí síly rodu a dovolit si růst - posun. Odpovědnost sám k sobě, k druhým. Nic házet na druhé.

Chybí hranice tolerance, hranice osobního prostoru, hranice seberealizace i důvěry. Žij a nechej žít. Dovolit sobě i druhému jít a učit se svým tempem. Pro někoho to bude rychlost, zvraty, nečekané události. I přesto je připravený, jinak by se v té situaci nikdy neocitl. Každý dostane to, co mu patří. Ani více, ani méně.

Vzájemně si ovlivňujete životy postoji, soudy jeden k druhému. Dělíte se na dva tábory, kdo je dobrý /zlý, chytrý /hloupý, v duchovním rozvoji dál apod. Tomu říkáte moudrost? Neustále druhé soudit, protože vnímá realitu jinak? Protože nežije podle vašich představ? Protože uznává jiné priority?

V daném roce se v komunikaci máte naučit odpustit a dovolit svobodně sobě i druhému ve vyjádření. Vyjde mnoho pravd, mnoho vynálezů, mnoho informací, které si mnozí ani představit neumí. Lidé budou hledat správné slova na to, co prožívají. Dokážete přijmout vše, aniž byste to neustále neanalyzovali? Že vše je pro vaše dobro? Pro probuzení vědomí? Pro učení duše? Pro růst a odpoutání od omezení minulosti? Dokážete přijmout bezmezné možnosti? Nebo pořád chcete setrvat v omezení mysli. Teď se uvidí, co je skutečně slib a zrušte všechny sliby duše, které omezují váš duchovní potenciál. Slibte sami sobě, že se budete k sobě chovat, co nejlépe, láskyplně a budete schovívaví v učení nového. Neustále jste šli proti sobě a nyní máte jít vedle sebe. Pro někoho šok. Pro někoho nepoznané. Neboť není potřeba se neustále srovnávat a bojovat. Chce to hledat společné záměry a touhu žít.

V lásce se otevře mnoho. Víra - náboženství projde otřesem. Máte věřit a vshlížet pouze k sobě. Nelze už domáhat se lásky s podmínkami. Možná uvidíte, kolik nedobrého se ukáže a bylo pácháno ve jménu dobra a lásky. Láska je dovolit si být sami sebou. Odložte masky, hrdost. Můžete si to dovolit. Jenže něco z minulosti vás brzdí. Co si o tom budou myslet druzí. Žijete pořád minulostí. Nedokážete být tady a teď. Chce se po vás prosadit se, projevit ve své celistvosti.

Štěstí a rozmach může přijít, pokud dokážete přijmout změny a dávat energii do toho, co skutečně chcete. Nečekejte, že to někdo udělá za vás. Neudělá. Dovolte si svobodně tvořit svou realitu. Začnete se učit, že to jde jinak. Protože minulost končí, nejde v těchto programech setrvat. Nejsou již přínosné. Někteří budou bojovat sami se sebou, neboť přijetí nového je pro ně a jejich smýšlení těžké. Buďte ohleduplní a soucitní. Vaše sny se stanou realitou, pokud pustíte, co bylo a půjdete vstříc novým výzvám. Omezení budou ti, co neustále lpí na starém. Co chtějí jistoty a navrátit zpět, co bylo. Vaše komfortní zóna má zcela jiné rozměry v novém světě. Takže bude v rozporu pouze ten, co bude bojovat sám se sebou.

Tvoříte si svou realitu, svůj prostor svými smysly. A někteří budou přecházet, můžete říct opouštět jednu realitu od druhé. Pro někoho ztráty, pro někoho přesun do jiné úrovně. Bude to pro všechny rok velikého učení a sjednocení. Jednota a imunita. Budete se učit svou sílu - energii správně směrovat. Co posilujete, to tvoříte. Budete se učit novému vnímání svého bytí a všeho kolem. Někomu to půjde hned, jiný budou potřebovat čas. I ten je každému z vás dán.

S láskou Iris
Irena Gulová
Vnitřní rovnováha
www.vnitrnirovnovaha.cz