Jdi na obsah Jdi na menu

Jak se bude vyvíjet realita v ČR v únoru 2021?

1. 2. 2021

Jak se bude vyvíjet realita v ČR v únoru 2021?

141037440_3115609901872170_7953418007363657411_n.jpg

Otevírá se před vámi nová cesta, která může být naplněná štěstím, krásou a radostnou budoucnosti. Nastává důležitá nová životní etapa a pouze na vás záleží, jakou z mnoha možných cest si vyberete. Zasloužíte si to nejlepší, pokud dovolíte duši prožívat dobrodružství zde na Zemi. Máte možnost odpoutat se od veškerého strachu a probudit se do přirozeného stavu sebedůvěry.

Staré představy a myšlenkové vzorce jsou odsouzeny k zániku. Přestaňte na nich lpět, k ničemu již nejsou přínosné. Držíte se tak něčeho energeticky neživého, co drží duši v zajetí, v nesvobodě, v destrukci. Jakmile si dovolíte pustit z tohoto zajetí starých struktur, chybných návyků, možná se vše sesype a zůstane pouze popel. Jenže i když nic z vašeho života nezůstane stejné, jako předtím. Vaše cesta tím nekončí. Naopak může vaše duše projít zkříšení tím, že najdete v sobě odvahu nechat vše staré zcela rozpadnout, i když zaniknou. Teprve po pádu přichází nový vzestup. Všechny staré životní struktury musí skončit, rozložit se, abyste z nich mohli vytvořit něco nového. Z těchto ruin vaši minulosti se zrodí zcela nové. A může tím skončit jedna životní etapa, pro vznik nové a lepší. Tím zbavíte duši ztuhlosti a osvobodíte se od strnulosti. Někdy něco ve vás musí zemřít, aby se mohlo zrodit něco zcela úžasného pro život a nové začátky.

Každý z vás oplývá svým pozemských kouzlem a zanecháváte po sobě v každém koho potkáte silný dojem při setkání. Žijete v té realitě, kterou jste si vysnili? Vaše mysl vytváří mnoho nových myšlenek. Důraz je kladen na média, komunikaci, vnímání, hledání a tvoření šťastné doby. Přestaňte všechny situace a vztahy analyzovat, kritizovat, neboť je to destrukční. Záměřte se spíše sami na sebe, neboť často nerozumíte sami sobě, ani svým pohnutkám. Uvědomte si, co skutečně chcete a nerozhodujte se zbrkle, neboť by to do vašeho života přivedlo jen komplikace a spory. Uvědomte si, že láska vychází z citů, nikoliv z logiky. Uvolněte se a dovolte, ať vše prozáří váš úžasný dar komunikace.

I přes všechny energie budete mít potřebu chránit vše, co jste vytvořili. Na čem jste intenzivně pracovali pro uskutečnění svých snů. Možná vás zneklidňuje obava o bezpečnost či stabilitu toho, co jste vytvořili a máte potřebu zvýšit své úsilí. V tuto chvíli je důležité, abyste o sobě vůbec nepochybovali. Znovu vás žádáme ponořte se do sebe, abyste nalezli uvnitř sebe odvahu. Tu pak nasměřujete směrem ven, aby se mohla projevit, jako statečnost a odhodlání. Věřte si a všechno bude dobré! Možná v sobě pociťujete krom odhodlání i trochu vzdoru. Hrdost na všechny úspěchy, kterých jste dosáhli, protože jste se nikdy nevzdali svých snů. Je zde snaha o rovnocennost rozdělení na základě toho, kdo co vytvořil, neboť vlastní úsilí se cení nad zlato. Proto pro tyto duše jsou obavy o majetek nepodstatněné a jsou to zbytečné starosti. Zamyslete se nad tím, zda vaše strachy či obavy nejsou pouhými představami. Možná není nutné zaujímat obranný postoj. Pokud nicméně zjistíte, že jsou vaše obavy namístě, můžete se zcela spolehnout na to, že díky odhodlání překonáte všechny potíže. Využijte nezávislé a sebejisté energie. Ctižádostivost vyžadující pocit bezpečí a ochrany. Mějte v sobě víru, že všechno vyjde tak, jak má a to i navzdory mimořádně nepříznivým okolnostem. Buďte vizionáři, optimisti a v určitých chvílích i drzí, neboť jedině takto dosáhnete všeho, po čem toužíte.

S láskou Iris
Irena Gulová
Vnitřní rovnováha
www.vnitrnirovnovaha.cz