Jdi na obsah Jdi na menu

Výklad karet Lenormand

10. 1. 2021

Výklad karet  na dálku nebo v Ostravě

img_20180927_154003.jpg

Konzultace s pomocí karet - nahlédnutím na stávající situace do podvědomí (neboli do vzorců duše) doplněním o numerologii a karmalogii, nahlédnu na celkové datum narození a úkol duše. Zjistíme, zda duše plní své karmické zadání. Na čem máte zapracovat během života. V čem máte bloky, co je třeba dořešit, aby člověk mohl jít dál a správnou cestou. Které vzorce duše, rodové linie nás blokují. Život je změna a je třeba se postavit životním výzvám. Vše, co do života přichází jsme schopni zvládnout.

13267854_765027823597068_5386480681527784073_n.jpg

Každý se během života se dostane do situací, se kterými si neví rady a hledá způsoby k vyřešení. Všichni chceme mít nějakou jistotu, berličku, o kterou se můžeme opřít. Karty jsou jen odrazový můstek, který může tazateli otevřít oči a ukázat mu směr, nic více. Rozhodnout se a žít musí každý sám. Karty mu mohou ukázat pouze cestu, volbu či konečný výsledek v určitém postoji. Je to otázka chtění, najít řešení svých problémů. Vědět, jak dopadneme, když k dané situaci zaujmeme určitý postoj. 

mlle-lenormand-and-napoleon_3.jpg

Každý výklad karet je napojení na člověka, kterému vykládáme. Je to odraz jeho podvědomí. To, jakou budoucnost bude mít, si on sám vytváří přítomností a také minulostí, kterou si vytvořil. Dokud nevyřešíme minulost, pořád se nám vrací opětovné zkoušky k pochopení, abychom mohli jít dále zkušenější a hlavně poučení z daných situací. Proto když člověk zaujme jiný postoj k životní situaci či životu, může se vše v kartách změnit. Budoucnost je ovlivnitelná z 40% a ostatních 60% máme daných i přesto je to dost na to, abychom si mohli život usnadnit nebo zkomplikovat. 

13307233_765027783597072_5873466881515230366_n.jpg

Karty nám neřídí život. Jsou pouze pomůckou, jak lépe a snadněji žít. Pokud si člověk vytvoří závislost, je to velice špatné. Pozná se to podle toho, že vše řeší pomoci karet a nedá nikdy na svou intuici. Také se stává, že člověk vezme slova kartáře doslova a nevezme si jen podstatné informace a život žije podle kartáře, jako by to bylo nějaké dogma, které nemůže změnit, což je mýlka. Každý si má z výkladu vzít za své pouze to, co jej osloví.

Samotné karty budoucnost nevykládají, jsou pouhým médiem, tedy prostředníkem. Těmi věštci jsme my sami, což je naše intuice a podvědomí. Vždy máme volbu výběru. Nikdy není jen jedna cesta, kterou se musíme vydat. Karty ukazují nejpravděpodobnější možnosti, které se člověku naskýtají a ke kterým pravděpodobně dojde, pokud nic nezmění. Neboť máme svobodnou vůli, kterou sami můžeme o své budoucnosti rozhodnout.

Karty můžeme přirovnat ke svítilně ve tmě, která nám ukazuje část naši životní cesty, kterou můžeme díky tomu zahlédnout a také se na určité věci připravit, změnit je či změnit sami sebe, což je nejdůležitější. Osud si každý vytváří sám, ale je mnoho aspektů, kterým tato cesta předchází. 

13296294_1292136180815435_185800742_n.jpg

Dokážou nahlédnout do bloků z dětství, do podvědomých bloků. Nahlídnout na způsob komunikace, sebevyjádření. Na vztahy, jak osobní, tak pracovní. Pracovní situaci, zdravotní stav. Co vás chce osud naučit. V čem činíte neustále si sami nepříjemnosti. V čem se nedokážete rozhodovat. Jaký máte postoj k lásce. Finanční situaci. Charakter osobnosti. Vazby mezi lidmi. 

Dají se s nimi nahlížet na stav nemovitostí. Vhodnost koupě pozemku. Možnost stěhování, ale i cestování. Ukazují na možná nebezpečí, varují, upozorňují, směrují. 

Ukáží vám v čem jste zaslepení, v čem jste si vytvořili určitou iluzi. A mnoho dalšího.