Jdi na obsah Jdi na menu

Druhy výkladů

Můžete řešit: konsolidaci, insolvenci, koupi nebo prodej domu či pozemku. Výběr zaměstnance na konkrétní pozici.

Pohlaví dítěte 70% úspěšnost určuji, až je žena těhotná mezi 3-5 měsícem. Povaha a dary dítěte, až po narození. Duše se rozhoduje ohledně pohlaví a občas mi ukáže, jaká energie bude u dítěte v životě dominantní, zda ženská nebo mužská i přesto, že si duše vybere opačné pohlaví. Proto někdy je žena s mužskou energií a muž s ženskou.

Řešení výběru školy, vlohy dítěte. Volba práce, příchod nového životního partnera, vztah k někomu - přátelství, jak vás vnímá, na co si dát pozor. Taktéž pracovní vztahy mezi spolupracovníky, proč si nerozumíte a mnoho dalších záležitostí. 

Všeobecný výklad, kde se tazateli ukáže vše, co má vědět a řešit v období až 5ti let. Co ještě nemá zpracované a co zpracovat má, bloky z dětství. Všechny oblasti života. Ukáže se tazateli aktuální situace a problémy, které nemá dořešené v podvědomí a řeší. Nebo nemá zpracované záležitosti minulosti, které neustále se vrací díky vzorcům duše. 

Vztahový výklad, kde se zaměřujeme přímo na vztahovou problematiku. Taktéž může si tazatel vyžádat zaměřit se na více osob, které si určíme, ale musí být v určitém vztahu s daným tazatelem. Vztahy k nim, jak s nimi jednat, jak s námi smýšlí. Co nás s nimi čeká. Taktéž se zde řeší i rozvodové záležitosti, pokud je to aktuální, ukáže se vše podstatné. Láska, city, postoj partnerů, vývoj vztahu, problém vztahu, nevěra. Případné aktuální dění během půl roku plánování dítěte, těhotenství či svatby. Vztahy s přáteli či pracovní vztahy. 

Záležitosti kolem těhotenství (průběhu), vytouženého miminka či svatby se zpracovává zvlášť. Často se tento dotaz týká delšího časového období, než půl roku. V případě, že je to aktuální ukáže se daná situace ve vztahovém či všeobecném výkladu. Hodně lidí toto žádá, už jen ze zvědavosti, což by měli uvážit, zda jsou připraveni na odpověď.

Výklad - zaměstnání, pracovní záležitosti, studium, nadání vše co se tohoto tématu týká. Což může být povýšení, ztráta zaměstnání, změna práce, vhodnost výběru pracovní pozice, žádost o zvýšení mzdy, pracovní kolektiv, postoje lidí v práci, nadřízení, podřízení. Zde může jít o velký výklad, kde řešíme stávající práci nebo pak konkrétní otázky na dané pozice, či co je pro nás vhodnější. Výběr mezi stávající a novou prací. Výběr z více nabídek. Jaké zde máme poslání. V čem můžete vynikat. Správný výběr zaměstnanců. Vhodný výběr střední školy a nadání, které vaše dítě má. Kterým směrem se má duše vydat, aby zde plnila to, proč zde přišla.

Záležitosti kolem bytu, domu, nemovitosti, rekonstrukce, hypotéky, insolvence, konsolidace, stěhování, se provádí speciálně, pokud je to časově i přesahující půl rok. Často se může ukázat ve vztahovém i ve všeobecném výkladu povrchně, ale do detailů zjistíme pouze ve speciálním výkladu. Zde můžeme zjistit, zda dojde ke stěhování, jak nás to finančně zatíží, zda úřady povolí stavební povolení, apod.

Finanční situace, zde se můžeme zaměřit na problematiku, jak na tom tazatel je, zda se nemůže dostat dle aktuální situace do exekuce, zda mu vyjde hypotéka. Pokud řeší soudní záležitosti, jak se to u tazatele projeví ve finanční situaci. Běžně se povrchně ukáže ve vztahovém i všeobecném výkladě. Do detailu už musíme speciálními dotazy či výkladem na konkrétní situaci.

Zdravotní výklad, kde se zaměříme na zdravotní stav tazatele. Vše, kde by se měl zaměřit v preventivním opatření. V případě nutnosti navštívit lékaře. Varování před úrazem, potratem, nehodou, vyčerpaností, psychickým vytížením. Nerovnováhu energií. Bloky z dětství. Karmické zatížení.
Úmrtí nesděluji je to neetické, pokud se jedná o tazatele či jeho dítě. Pokud jde o blízkou rodinu, upozorňuji na možné komplikace. V takových případech má člověk ještě možnost pořešit nedořešené, odpustit si a zapracovat na smíření a pročištění vzájemné karmy.


Řešení rozpouštění ega, řešení konkrétních problémů v chování, závislosti na alkoholu, lécích, drogy, automaty, se opět řeší ve speciálních výkladech. Může se jednat o karmické zatížení rodu, které má daný tazatel zpracovat.

Pokud tazatel potřebuje jen poradit, jaké rozhodnutí je pro něj lepší, může využít 30 minutovou konzultaci. Často rozhodujeme mezi dvěmi možnostmi a bojíme se učinit krok, ať neučiníme chybu, pak je dobré si položit otázky, která možnost je pro nás přínosnější.

 bez-nazvu.jpg