Jdi na obsah Jdi na menu

Zasvěcení na dálku

6. 9. 2012

 Iniciace neboli zasvěcení na dálku

Každé zasvěcení je individuální a každý jej prožívá jinak intenzivně. Nemělo by trvat kratší dobu, než 45 minut, ale může trvat časově déle. Před zasvěcení čistím prostory, sebe i člověka, který prochází iniciací. Vytvořím energetickou ochranu pro optimální zasvěcení do energie. 

U každého člověka je to jiné. Během iniciace může zasvěcený vidět barvy, vize, získat informace. Může vidět část svých minulých životů. Vnímá energii, která proudí v celém těle a taktéž může cítit jasné pročištění určitých čaker, celého energetického systému dle druhu zasvěcení. Taktéž mistr/učitel dostává informace, které pak předává zasvěcenému.

Důležité informace:

* neměla by se zasvěcovat osoba, která bere antidepresiva nebo jiné omamné látky či podobné typy léčiv

* nesmí být těhotná (nedoporučuji, aby se nevyvolal předčasně porod - jinak to miminku vůbec neuškodí, milují tuto energii)

* v případě závažný emočních problémů (traumat v dětství, ve vztahu apod. je vhodné mistra upozornit, neboť se může daná emoční situace začít čistit a proto je vhodné danou situaci předem probrat a popř. vždy problém konzultovat s mistrem, možné zpracovat při terapii

Mimo to bych ráda upřesnila, že mistr/učitel je pouhým kanálem dané energie - zprostředkovatel, neboť zasvěcují nanebevzatí Mistři (světelné bytosti), kteří povolí zasvěcení jen tomu, kdo je skutečně připravený.

Pokud máte silný pocit, že chcete zasvětit do určité energie, čiňte tak s čistým úmyslem a bez očekávání. V první řadě pracujete na sobě, aby jste sobě pomohli od bloků a jiných problémů a posunuli se dál, tím nejen pomáháte sobě, ale měníte i své okolí, protože je odrazem vaši proměny. 

Daného Mistra/Učitele si vybírejte na základě pocitů a důvěry v něj.

Příprava před iniciací:

- během dne, pokud možno lehkou stranu, může být i bezmasá

- předem se osprchovat i vlasy, ať je celá očista těla, čisté, pohodlné oblečení

- poloha sedět nebo ležet, lépe zakrýt, ať není chladno díky změně energie

- nebýt rušen/a, ničím a nikým, mobil ve vedlejší místnosti

- svíčka nejlépe čajová, aby mohla dohořet, popř. vonné tyčinky, čerstvé kytky, drahé kameny

- hudba relaxační může být, ale lepší je pro uvolnění a koncentraci ticho

Okoupat, až druhý den kvůli energie!!!

Po zasvěcení očistná doba 21 dní:

- hodně pít

- pokud možno hodně času trávit v přírodě a pokud je možno na čerstvém vzduchu např. v lese

- nedělat žádné zásadní rozhodnutí, žádnou těžkou nebo fyzicky namáhavou činnost, mělo by se více odpočívat, nečinit důležité jednání např. soudy apod.

- veškeré zásadní lékařské vyšetření odložit, vše si můžete dorovnat, pouze nezbytně nutné 

- jakékoliv krevní a jiné výsledky díky nerovnováze energie po zasvěcení nebudou přesné - dorovnává se energie

- můžou být výkyvy nálad, změny zdravotní, změna postojů, vnímání, průchod uvědomění, dokonce i zvracení, průjmy, pocity úzkosti - vše se pouze čistí, nechte odeznít

- nikoho, pokud to není nezbytně nutné v tomto období neléčit krom sebe, neboť je pak po léčení nevolno, bolest hlavy díky nedorovnané energie po iniciaci - není zakázáno, ale ubližujeme sobě, můžeme si na sebe i v tom období něco natáhnout, což by nebylo příjemné

- nepít alkohol a jiné omamné látky

- u někoho tato očistná doba může být delší, ale nejdůležitější je těch prvních 21 dní

- v tomto období by jste neměl/a projít žádným dalším zasvěcením, rodinnými konstelacemi, regresí, terapiemi a ničím, co je spojeno s prací na podvědomé úrovni

Mezi lopatkami energetický kanál - můžete cítit tlak po iniciaci -jde o čištění

Vnímání energie při léčení:

- u sebe slabší

- u druhých silnější

100_3978.jpg