Jdi na obsah Jdi na menu

Shamballa 12D

31. 1. 2012

 Shamballa 12 D - Velmistr

crystaltemplescrottgrimtg3.jpgPropojuje všech 12 paprsků od 12 Nanebevzatých Mistrů.

Obsahuje 12 aktivací ve 12 dimenzích.

Otevírá se tím veškerý energetický potenciál načerpaný z minulých inkarnací.

Dochází k velkému nárustu energie.

Aktivuje se další krystalická světelná těla.

12 dimenzí shambally - Každý z těchto dimenzionálních stupňů ve skutečnosti disponuje jednou vibrací Shambally. Když hovoříme o Shamballe, často inklinujeme k tomu, že myslíme na místo uvnitř prostoru a času páté dimenze – místo dokonalé harmonie a vyrovnanosti; souhrnu čisté, bezpodmínečné lásky. Nejprve budete pracovat na aktivaci krystalických světelných těl, na integraci toho těla, které je označeno za světelné tělo Adama-Kadmona. Lze také říci, že toto světelné tělo Adama-Kadmona reprezentuje krystalické světelné tělo dokonalosti.

Veškeré stvoření je krystalického původu. Celé stvoření je krystalického původu. A tyto energie, které nazýváte zde energiemi vyšších dimenzí, ke kterým máte přístup svými duchovními nebo vyššími dimenzionálními těly, jsou také krystalického původu. A ta těla, která používáme k životu, která v sobě nosí naše bytí nebo se kterými činíme všechny ty zkušenosti v jiných dimenzích, jsou také krystalického původu. Energetická mřížka v nitru Matky Země je krystalického původu. Shamballa, město harmonie, dokonalosti, lásky a vyrovnanosti je krystalického původu. A každá vibrace nebo každý vyšší vibrační stupeň ve všech dimenzionálních skutečnostech je také krystalického původu.

Pracuje se zde především na aktivaci krystalických světelných těl, na integraci toho těla, označeného za světelné tělo Adama-Kadmona (prvního Adama). Toto světelné tělo Adama-Kadmona reprezentuje krystalické světelné tělo dokonalosti. Projdete také aktivací 12 čaker.

Do systému Shamballa 12D mohou být zasvěceni pouze Mistři-učitelé. Zájemce o zasvěcení do Shambally 12D musí být již vícenásobným Mistrem-učitelem a musí mít již dlouhodobější praxi s vysokovibračními energiemi. V každém případě by bylo nejlépe, kdyby byl mistrem-učitelem v těchto liniích: Shamballa 1024, Shamballa 2002 , Shamballa 3110 .

MOJE LINIE MISTRŮ - Shamballa 12D:

* Haridas Melchizedek

* ?

* Kateřina Chaloupková

* Irena Gulová (certifikát na Galařová)

13414054_1296574300371623_152028841_n.jpg