Jdi na obsah Jdi na menu

Osobní pohled na Shamballu

30. 9. 2012

Můj osobní pohled na Shamballu

 

Shamballa je úžasná energie a jsem velice vděčná, že vstoupila do mého života a mohu s ní pomáhat sobě i druhým. Děkuji mistrům, kteří mne zasvětili do těchto energií. 

 

Je mnoho cest a možností, jak najít sám sebe a Shamballa je jednou z těch cest. Každého osloví jiná cesta a vždy ta nejvhodnější pro jeho osobní růst. Otevírá se nám pouze ten kousek cesty, na který jsme připraveni zvládnout a dojít k posunu a uvědomění.

 

Pročišťuje karmu, pročišťuje mezilidské vztahy, člověk nachází pravou podstatu svého bytí, je zde cesta uvědomění - něco provedete špatně a hned vám dojde, co a proč se tak stalo k posunu dál. Pročišťují se věci nevyřešené v minulosti, které člověk odkládá, protože řešit nechce nebo jej více ovlivňuje strach, než vůle dojít do cíle. 

 

Shamballa dorovnává i rodinné vztahy - vše se v nevyjasněných vztazích viditelně pročišťuje a ku prospěchu všem dochází k pochopení vzájemných vztahů. Jsou si pak k sobě blíže - pročistí se energie a pak už proudí jen čistá láska. Čistí se rodinné vztahy, partnerské a také přátelské i pracovní. Všude, kde je nějaká záležitost nedořešená nebo máme svůj vnitřní postoj nastavený iluzí, nikoliv pravdou, je nám dovoleno nahlédnout skrz iluzi a pochopit nevyhnutelné.

 

Vnímáte svět jinak, cítíte a více chápete ostatní, dokážete se napojit na pocity druhého, odstraňujete emoční bloky, nahlédnete do svých minulých životů, který vás mohou v tomto životě posunout - pochopení proč, a co vám to v tomto životě přináší. Vždy je důležité přijmout danou skutečnost, danou vizi, jak přichází, vždy má své opodstatnění a hluboce skrytou pravdu.

 

S vděčností, pokorou a láskou přijmete do svého života vše, co přichází, protože víte, že vše se děje tak, jak má a že vše má svůj Vyšší smysl, i když to v daný okamžik ještě nechápete, ale uvědomění přichází velice brzo. Vše se spojí a dává smysl.

 

Ego bude stále častěji zkoušet tuto cestu překazit a jen na Vás je zda podlehnete či nikoliv. Je naši součástí není třeba jej vyhánět, ale vnímat jej, protože nám také naznačuje, co ještě máme zpracovat.

 

Jsme zde na Zemi, abychom si mohli užívat všech prožitků během našeho vývoje. Nikde není dáno, že pokud pracujeme na svém osobním růstu, že musíme žít v celibátu, to dle mne je už postoj církve, ale ne svobodné rozhodnutí Duše. Pokud je člověk na hodně vysokých vibracích upřímně chtíč a sexuální pudy jej tak neovládají, jak dříve.

 

Shamballa také otevře oči a vidíte lidi v pravém světle a nemusíte zbytečně vstupovat do vztahu, který by Vám ublížil. Vnímáte neupřímnost, přetvářku. Díky uvědomění pochopíte, proč daný člověk přišel a nemusíte si prožívat roky trápení s tímto člověkem. Výsledek je stejný, ale můžete se rychleji posunout a najít partnera, kde je vzájemná úcta, tolerance, láska. Od všech lidí se něco učíte, každý vstupuje do našeho života s určitým posláním předat nám něco a už záleží na dané Duši, na jak dlouho. 

 

Jsme lidské bytosti, které jsou vnitřně naprogramované žít v páru, i když člověk sice vydrží určitou dobu žít sám, má stále potřebu najít druhou polaritu - dorovnat energii mužskou/jang a ženskou/jing, ale nakonec stále má potřebu něco hledat, nenajde to u druhého člověka. Nakonec díky Shamballe vnímáte, že celistvost nenaleznete v druhém jedinci, ale pouze sami v sobě, neboť již jste celiství. Jen u Shambally vnímáte, kdy je ten správný čas, nechováte se unáhleně a nenecháte se ovládat chtíčem a egem, ale s pomoci Vyššího Já naleznete sami sebe.

 

 

Jde o duchovní růst, každému se otevře to, na co je v daný okamžik připravený. Odblokuje se, co je třeba a je to pouze spouštěč k posunu. Shamballa za nás život nezmění, jen pomáhá k uvědomění, je to cesta pokory, vděčnosti a lásky...nalezení sám sebe...podstatu svého bytí.

 

 yhr8m1.jpg

Seminář o energii Shamballa:

Pro nové zájemce i pro žáčky moje či jiných mistrů.

5 - 10 osob

Předpokládaná doba základních informací 2 - 3 hodiny,

někdy se prodlouží dle počtu osob zájmu zúčastněných, až na 5 hodin díky praktické části či počtu otázek.

Nutné si předem rezervovat místo platbou zálohy na účet.

Termíny:

Další termín semináře Shamballa zatím nemám určený.

Možnost naplánovat seminář min. pro 5 lidí, který ráda uskutečním přes týden po - pá v čase mezi 14 - 18 hod nebo v sobotu v čase mezi 9 - 15 hodin dle počtu zájemců. 

13315542_770168166416367_3106910830380263707_n.jpg

V případě zájmu o Shamballu je možné domluvit individuální konzultace:

Osobní konzultace přes týden po - pá mezi 14 - 18 hodinou pro jednotlivce.

Nebo konzultaci přes skype pro zájemce mimo Ostravu ve stejném čase po - pá mezi 14 - 18 hodinou.