Jdi na obsah Jdi na menu

Ohlasy ze zasvěcení do energií

28. 7. 2016

13680754_796065057160011_3617153150704064171_n.jpg

Ohlasy ze zasvěcení do energií

Vzhledem k tomu, že každého zájemce o zasvěcení do energie zasvěcuji individuálně a po každém zasvěcení s daným člověkem probírám průběh zasvěcení, mohu vám zde nabídnout pár dochovaných zpráv z emailu. 

Každý zasvěcený člověk má možnost totiž využít po zasvěcení konzultaci daného průběhu iniciace a mají na výběr: email, skype, icq nebo mobil. Dle toho nemám zachovány všechny dojmy ze zasvěcení. 

Věřím, že i tato část vám pomůže nahlédnout do průběhu zasvěcení.

Shamballa 1024 1. a 2. stupeň

Krásný den p.Iris,dnešní den je pro mě opravdu sluníčkový,cítím se vnitřně spokojeně.Ještě při tom zasvěcení jsem viděla,jako by obličeje a jednou i postavu,bylo to hrozně rychlé,jeden moment jsem viděla krásně modré nebe a věžičky asi chrámů nebo kostelů,to byl taky moment.A jak jsem ležela tak jsem měla pocit jako bych já a postel jsme byli navzájem spojení magnetem,Potom po ukončení mě bolela trochu hlava,ráno taky a někdy i teď,jako by projede v té hlavě bolest,ale to jste říkala že to je to čištění.Přiznám se že i když jsem byla večer taková malátná nemohla jsem usnout,vím že se mi něco zdálo ale nevím co,a ráno jsem byla už ve čtyři vzhůru,ale polehávala jsem.Takže jsem Vám trošku popsala své pocity ,přeji krásný víkend Radomila. 

Paní má ucelené zasvěcení do SH 1024 1-4 stupně

**********

Dobrý večer, ráda bych vám poděkovala za včerejšek. Popravdě jsem, ale uvažovala zda k něčemu došlo. Včera jsem měla pocit, že se nemůžu absolutně uvolnit. Všude kolem byl celkem ruch. Po fyzické stránce jsem měla lehce tlak v hlavě a v uších a brněly mi ruce. Ráno mne hodně bolela záda, až bodavá bolest kolem kříž. krajiny. Nyní již přetrvává jen mírná mezi lopatkami.. Během dopoledne jsem byla i víckrát na WC kvůli močení...
Děkuji moc za upozornění na toho pána, možná vím odkud to plyne, nebo spíš od koho..
A jinak uvidím, co mi to dál v životě přinese. Ještě jednou děkuji. S pozdravem Monika

Paní má ucelené zasvěcení do SH 1024 1-4 stupně

**********

Konečně jsem se dostala k napsání emailu. Budu se snažit Vám popsat, co jsem cítila při iniciaci
Vize jsem neměla žádné, z barev, které jsem viděla převládala bílá a také světle žlutá, trochu i světle zelená. Fialovou jsem viděla jen jednou silně a jednou slaběji. Hned na začátku iniciace ( asi po deseti nebo patnácti minutách ), jsem pocítila velice silný stav smutku a plakala jsem. I když pak tento stav pominul, ještě mi stále tekly slzy. Dále jsem občas pocítila tělesnou bolest v místech, o kterých vím, že tam mám problém ( kořenová čakra, pravá pata - ostruha ) a taky části těla, o kterých ani nevím, že bych s nimi něco mohla mít ( pravý loket, srdeční čakra - tu jsem cítila velmi často ). Ve druhé půli působení jsem kolem své hlavy viděla a cítila spoustu takových průhledných tvarů jako diamanty a jiskření. Bylo to velice zajímavé a příjemné. Později jsem ještě viděla křížky jako u násobilky. Taky jich bylo hodně a shlukovaly se kolem hlavy. Na samém konci, když mi zapípala vaše sms, jsem velice silně cítila srdeční čakru a kolem ní jsem vnímala tmavou skvrnu. Ne černou ani rudou, ale tak zvláštně temnou.
Na druhý den jsem se cítila docela špatně. Neměla jsem chuť na jídlo, do toho bylo zrovna velké vedro, ale postupně tento stav odezněl. Odpoledne se to zlepšilo. Teď už se cítím fajn.
Iniciace byl pro mě velice silný a zároveň příjemný zážitek.

Ještě jednou děkuji a přeji Vám vše dobré. Zdraví Vás Bronislava

Paní má zasvěcení do SH 1024 1-3 stupně

**********

Hezký večer, paní Iris. Děkuji za zasvěcení a Vaši následnou péči. Průběh zasvěcení proběhl dobře. Neměla jsem žádné vize, ale pouze obrazy a barvy za víčky ( což mívám často před usnutím). Jinak jsem měla celkem příjemné pocity relaxace. Jsem Vám moc vděčná za to, že jsem měla možnost Vás poznat a jsem šťastná, že mi bylo dovoleno setkat se se Shamballkou. Ráda se s Vámi podělím o své pocity a snad i se svými pokroky. Mějte se moc krásně a přeji hezký večer. Milada 

Paní má zasvěcení do SH 1024 1-3 stupně

**********

Dobrý den, paní Iris, konečně přišla chuť a čas napsat a popsat sobotní iniciaci. Každopádně "proběhlo" to. Děkuji Vám.

Nejdříve z počátku na mě padala jakási tíha, pak asi po 10-15 min se začaly objevovat barevné obrazce, nejdříve růžovo - červené měnící se v tmavé fleky. Také jsem jasně viděla černý bod - jakoby orámovaný světlou září, který se ztratil. Cítila jsem se velice dobře. Pak se jakoby začala ozývat místa, kde mě občas něco pobolívá (spíš zlobí), a to včetně hrudi (srdce?). Řekla bych, že se mi "zpomalil" tok myšlenek. Také jsem pociťovala trnutí předloktí a lýtek, zpočátku jen mírně. Následně se mi začaly objevovat barevnější obrazce - jasně fialová barva neustále přetékala, převalovala se a jakoby polykala černá místa. A pak nastal stav, kdy jsem sice vnímala okolí (slyšela kdákat naše slepice...), ale řekla bych, že intenzivně pracovalo podvědomí....z této fáze nevím nic, jen vím, že jsem slyšela hlasy, mnoho hlasů, jakoby mi něco důrazně sdělovali - takové mentorování, a vybavím si zelenou barvu - neviděla jsem ji, jen jsem měla pocit, že ji cítím, a tentýž pocit doprovázel i to, že jsem jakoby vnímala les, stromy....V této fázi jsme si jasně uvědomovala spíše nepříjemné trnutí rukou, nohou, místy intenzivní. Následně jsem se leknutím vzpamatovala a přestože se mi zdálo, že je krátká doba od začátku, něco mi říkalo, že je konec. Pak jsem se podívala na mobil, do té doby vypnutý a byla tam čerstvě SMS od Váso ukončení. .

Jinak momentálně se cítím klidnější, v sobotu jsem byla i fyzicky unavená. Nyní pociťuji jakési odevzdání (?). Tlak cítím v levé časti zad - mezi bedry a hrudí. Tolik tedy k mým pocitům. Mějte se krásně, sluníčkově a ještě jednou díky Hana

Paní má zasvěcení do SH 1024 1-2 stupně

**********

zdravím Vás Iris,

moc děkuji za zasvěcení....Myslím,že vše proběhlo pohodově tak, jak mělo..
Dnešní den byl stejně takový zvláštní od rána. Vnímala jsem velký klid a soustředění. Ideální podmínky,nic se nestavilo do cesty.
Tak jsem byla maximálně spokojená a užila jsem si svůj čas..
Po asi 15minutách jsem cítila především v končetinách tuhnutí,mravenčení....tenhle pocit znám. Také se přidal žaludek,později také pocity tupého tlaku na týl,na čelo...většinou se pak vše odehrávalo v hlavě a nohách..Ale hlava priorita,uši,oči,nos....jako by se mi rozšiřovaly "obzory",pak jsem citila vlastně takové rovnání do osy,zdálo se mi ,že ležím křivě a někdo mi rovná hlavu doprava a pak tlačí na hruď.....tohle jsou takové ty tělesné pocity.... ty nohy jsem jednu chvíli neměla a pak zase vážily tunu..
Vize mě nepřekvapily,protože byly stejné ,jako mám večer ,než jdu spát....promítali se mi lidé a jejich životy,z různých stran... byli z volejbalu,z badmintonu,z práce ,moje doktorka,manžel..stála jsem u nich ,ale nic neříkala...jen se to promítlo jako film a zmizelo....sebe jsem viděla v situaci ,kdy mám krátké vlasy a na všechny se dívám zhora..jako bych se starala o jejich spokojenost..a bylo mi příjemně.....můj úkol...tak aby néé..
Také jsem viděla dvě barvy,trochu mě udivilo,že jen dvě....v podobě šípu|? komety? fialová a zlatá ,vždy se světelným hrotem a dlouhým chvostem? přeletěly před očima a jedna za druhou..pak se táhly jako rolety,jedna se objevila a druhá ji zakryla....to trvalo docela dlouho,zakrývaly mi vizi..
Viděla jsem ,tedy spíše asi cítila tvář ,brýle ,starší žena?Jen se mihla...neznám ji...,ted mě napadlo,že by Zuzana? Nevím ,neznám žádnou ,která by mě nějak oslovila..pouze jsem byla v Hodoníně na kresbě u Zuzany H.,to je jediná Zuzka...tam jsme ovšem spolu něco řešily....podvědomě,pořád chtěla vědět ,kdo jsem..
A musím říct,že jsem po celou dobu opět vnímala to soustředění na pocity,pořád mi něco říkalo..."nedívej se na to,co je vidět nejvíce"sleduj vše a přece bud soustředěná na jedno.....zvláštní..a docela jsem tomu přikládala vážnost,neboť to bylo naléhavé..
asi něco pro budoucnost..

Podařilo se mi opravdu poznat ,kdy zasvěcení skončilo,jak jste říkala...jako bych procitla...
Žádné nepříjemné pocity,nic negativního jsem necítila...spíše známé pojetí energie,přesto si ji neuvědomuji...to je pro mě zvláštní pocit..
Jsem zvědavá na Váš popsaný pocit...
budu se tedy těšit....na mailíku

dobrý večer přeji,

díky za Vaše pocity k mému zasvěcení...Jsem moc ráda,že jsem si Vás našla a děkuji svým průvodcům,že mě vedou na správná místa...
Píšete to velmi přesně,vše se odehrávalo takto i u mě..i ta krční oblast,která mě dneska bolí a cítím se jako "zmlácená",tam byla asi čištěna...dokonce ,a to jsem nenapsala,mi pořád v nose šimralo,kýchala jsem..
Věděla jsem někde podvědomě,že až nastane čas,musím něčím takovým ,jako je zasvěcení,projít....jsem štastna ,že k tomu došlo...myslím,že si to moje JÁ zasloužilo...udělala jsem kus práce a bylo na čase jít dále..

Píšete o té Zuzaně....jsem překvapená a v úžasu,že jsem na to nepřišla také,že tohle můžu být v minulém životě já.....!!!

Jsem dále zvědavá ,jak se věci bodu řešit a jak já je budu vnímat...

zatím za vše děkuji..
Dáša

Paní má zasvěcení do SH 1024 1-3 stupně

**********

Pekny den Iris,

dekuji moc za zasveceni. Bylo to dojemne. Nejdriv jsem citila tezky kamen na brichu a tezke ruce. Pak jsem byla chvili uplne bez myslenek. Srdicko jsem citila. Pak se mi honily ruzne myslenky v hlave a komunikovala jsem, co chci. Bojovala jsem s minulym vztahem. Uvedomila praci, ktera by byla pro mne nejlepsi. Ke konci jsem mela pocit, ze mne pali hlava. Nakonec mi byla zima, ze jsem se musela prikryt vsemi perinami. Pak prisla vase SMS. Pul hodky jsem pak jenom lezela. K veceru jsem byla unavena, tak jsem odpocivala.V noci jsem spala hodne tvrde.Dneska mam jine myslenky, chci se zabyvat jenom sama sebou. Hodne zajimave je to. Vsechno si ani nepamatuji.

Budu si davat vecer Shamballu. Jeste jednou dekuji. Nadi

Paní má zasvěcení do SH 1024 1-2 stupně

**********

Při zasvěcování viděla nějakého malého čiňana před tím jejich chrámem a říkala si, co jsem si to vymyslela, kde jsem to vzala. Neviděla jsem ho fyzicky, ale věděla jsem, že to tam je.
Uvědomila jsem si to, jak jsem pustila videa co jsi mi poslala. Uvidíme, možná ještě na něco příjdem. 
Pěkný večer Jana

Paní má zasvěcení do SH 1024 1-2 stupně

 

Shamballa 1024 - 3. stupeň

Ahoj Irčo, posílám ti odkazy naobrázky v stylu, v jakém se mi honily hlavou při zasvěcení http://www.martinsramek.eu/?lang=cz&what=galery&gal_id=8&item_det=77

http://www.galeriekotelna.cz/cz/prodej-moderni-umeni/1301/32/Obraz/Martin-Salajka/Lovkyne

Pamatuju si cestu tmavě modrým tunelem, na konci byla krásná bílá antická stavba a nad ní zářivá koule, pak jsem někam i putovali..všechno bylo do šedotmavo modra až fialova..až na tu stavbu a kouli. Taky mi bylo jednu chvíli zima a na začátku jsem měla pocit,že kolem mně někdo v kruhu stojí.. zatím ahoj Lenka

Paní má zasvěcení do SH 1024 1-3 stupně

**********

Milá Iris, omlouvám se, že odpovídám až teď. Často a moc na Vás myslím a děkuji Vám, že jste obohatila můj život o "Shambalku".

Zasvěcení probíhalo tentokrát určitě intenzivněji. Zpočátku jsem cítila velmi silné bušení srdce a potom mi probíhalo od nohou silné mrazení.

S Shamballou pracuji denně, zejména před spaním, kdy využívám samoléčby. Dále mám pocit, že se mi zvýšila schopnost intuice a pozitivní myšlení. Děkuji Vám za Váš email, kde jsem chvílemi měla pocit, že snad jste jasnovidec. Myslím, že máte snad 90% pravdu!

Děkuji a všechno jen to nejlepší Vám ze srdíčka přeje Milada

Paní má zasvěcení do SH 1024 1-3 stupně

**********

Shamballa 1024 - 4. stupeň

Ještě jednou krásné ráno.Při zasvěcení jsem měla hodně vizí.Viděla jsem orla,jako bych já byla ten pták.Viděla jsem některé členy rodiny a lidičky které znám.Pak jsem jako byla ten pták a viděla jsem hory,domečky,jako přez 4 období jako jaro,léto,podzim a zima,proletěla jsem tyto období.Pak jsem viděla i nebe a hvězdy.Pak byli kolem mě světelné bytosti,ochránci,kteří mě podebrali ale jen mou duši a vzali mě do svého chrámu,byli tam děti,zvířata,příroda,cítila jsem tam ohromnou lásku a ted jako by to všechno šlo přez mě jako byste šla přez mlhu,jako byste ji nasávala,zvláštní pocit.Slyšela jsem jak mi říkají že jsem ted jedna z nich.Apak jsem padala zpátky,jako by mě odfoukl větřík zpátky do těla.Tak jsem se znovu ponořila do meditace a za chvíli jsem měla spojení s vámi,drželi jsme se za ruce a pak jsme se objímali.Pak jsem cítila brnění,trošku chlad a velký tlak mezi lopatkami.Vše odeznělo a já se usmála.Ještě jednou velice děkuji za zasvěcení,mám Vás ráda,pěkný a slunný víkend,Radomila

Paní má ucelené zasvěcení do SH 1024 1-4 stupně

**********

Dobrý večer,
Zážitky ze včerejšího zasvěcení jsou opravdu silné. asi 2x jsem cítila příliv energie podobné extázi při sexu.., ale trvalo to chvilku..Celou dobu jsem však měla jemné mimovolné záškuby svalstva celého těla, nejvíce však na levé ruce. Záškuby se objevovaly ve velmi rychlém sledu asi kolem stovky za minutu, možná i víc.. Celé tělo jako by bublalo... vše se uklidnilo po zasvěcení. Stejný, celkem šílený stav a ještě daleko intenzivnější se objevil ve 3 hod a trval asi hodinu. Bylo to hodně intenzivní, protože mne to vzbudilo.Ale vše se uklidnilo..Pak se mi zdál sen, kde se vyskytovalo spoustu lidí - známí, rodina, bývalí spolu pracovníci.. ale smysl jsem nepochopila..
Jinak jemné záškuby se mi objevují tak týden/ při Shamballe/, ale nebylo to nic oproti včerejšku..
Jinak další projevy stejné- citlivější krk, častější močení..Co mne ještě dnes překvapilo, že ačkoliv jsem měla za sebou celkem živou noc, byla jsem celkem čilá. Odpoledne jsem jela s dětmi na bazén a i tam se mi zdálo, že plavu s úplnou lehkostí, ale samozřejmě jsem se snažila hlavně relaxovat..
Tu vitalitu bych uvítala, doufám , že to není jen pro dnešní den...
Děkuji Vám moc,moc za včerejší večer! s pozdravem Monika

Paní má ucelené zasvěcení do SH 1024 1-4 stupně

**********

13876583_796082863824897_4043242345204946646_n.jpg

Imara Reiki 1. a 2. stupeň

 

Krásný den milá Iris,
děkuji za zasvěcení, bylo to velmi zajímavé. Při prvním stupni (podle pocitů si myslím, že jste zasvěcení rozdělila na dvě) jsem na začátku viděla oči a zvláštní obličej, jako nedomalovaný a připadal mi i tak trochu zlý, cítila jsem nějakou vůni, pak už jen teplo v dlani a v hlavě.
Při dvojce to byl velký nával energie do hlavy a do dlaně, po celou dobu tlaky na 6. čakře ve třetím oku. Měla jsem chvílemi slabou zimnici, pak se mi začaly objevovat obrazce, trojúhelník, kolečka čárky a různý jiný a všechno v barvách, nejvíc v mojí nejoblíbenější fialové až fialovo-modré , pak modrá, žlutá až zlatá, červená a zelená. A stále se tam prolínaly oči, buď jedno nebo obě zároveň, ale z těch už nešel strach.
Ta druhá část zasvěcení byla prostě úžasná. A je pravda co píšete, odpočívat, protože jsem dnes jak praštěná po hlavě. Ještěže je dnes tak krásně a bydlíme u lesa, tak můžu být celý den venku s pejskama a kočičkama. 

Ještě jednou Vám moc děkuji, vybrala jsem si výbornou mistrovou pro toto zasvěcení, přeji Vám krásný sluníčkový den.
Vlasta

Paní má zasvěcení do Imara Reiki 1-2 stupně
**********

Dobrý večer,
moc Vám děkuji, bylo to mnohem silnější než,když jsem byla zasvěcená do reiki 1,2. Nakonec jsem po přečtení vaší sms usnula,protože jsem byla hodně unavená. Během zasvěcení jsem viděla kousky různých úseků života,ale když jsem chtěla zaostřit,tak se to změnilo na jiný.Neumím to přesně popsat, bylo to zvláštní.Potom obrazec ve tvaru střechy,který se stále opakoval shora dolů,pak najednou zmizel.Hodně jsem viděla různé kousky světel a jednou jsem viděla velký černý kruh.Co to znamená to nevím.

Od chvíle,kdy jsem se nechala zasvětit, je mi mnohem lépe.Cítím se plná lásky a vnitřního klidu.Je to zvláštní, když mě třeba něco naštve, tak tu zlost necítím vnitřně.

Přeji Vám hezký večer
Dagmar 

Paní má zasvěcení do Imara Reiki 1-2 stupně