Jdi na obsah Jdi na menu

Minulé životy

Minulé životy neboli reinkarnace 

velbloud.jpg

Naše těla jsou pouze fyzická schránka pro naši Duši, která je věčná a pouze se reinkarnuje do dalšího těla narozením. Již staří Egypťané věřili v reinkarnaci. Proto daná duše zažije mnoho těl během své cesty uvědomění a růstu. 

horovo-oko1.jpg 

Je mnoho lidí, co od malička má různé fóbie bez sebemenšího důvodu, mluví zážitky a vypráví vzpomínky, které nikdy v daném životě neprožili. Je to způsobeno podvědomím, které má v sobě uložené vzpomínky z minulých životů a vědomě si v daném životě nejsme vědomi, proč se dané situace bojíme, z čeho máme strach nebo proč daný zážitek či vzpomínka je pro nás tak emočně živá, aniž bychom ji dříve prožili. Což nyní můžeme společně zpracovat při terapii.

100_4919.jpg

Dokonce během života navštívíte určitě místo a máte pocit, že jste již tam byli, tzv. Dejavu. Lákají vás místa a země, které jste nikdy neviděli. Různé kultury jsou vám blízké a vyhledáváte sami od sebe jakékoliv informace, které vám danou kulturu nebo oblast vámi vyhledávanou objasní nebo více informací získáte pro vaše vnitřní uspokojení.

e413f503fe_19660726_o2.jpg

Jsou určité oblasti, které vás od útlého věku přitahují a nevíte proč. Někdo může získat z předešlé reinkarnace schopnosti být výborný malíř, zpěvák, virtuóz, stavař, léčitel, a jiné.

Můžete během života zažívat snové vize, vize při zasvěcení a jiné útržky vzpomínek či obrazů, které vám ukážou zážitky, vzpomínky, situace z minulých životů. Díky nim můžete pochopit, proč se vám v daném životě v určitých životních oblastech nedaří. 

tatuaggi-indiani--2-.jpg

 

Nikdy jsem nepodstoupila žádnou regresi, i přesto ke mě vize minulých životů během života postupně chodí a otevírají se pro mé uvědomění. Jedna vize před zasvěcením do Shamballa Golden line 6300 v roce 2012. Vize mi chodí do snů, co si pamatuji od roku 2006, ale chodily mi i v dětství, co si vzpomínám. 

Noc před dnem zasvěcení jsem měla jasně živý sen z šlechtické doby, který mi vyjevil celý jeden životní příběh dvou zamilovaných lidí, kteří měli velice smutný průběh. Byli to dva mladí lidé z šlechtickým původem, kteří se velice milovali. Muž měl ale zálibu navštěvovat bez pozvání jiné šlechtické domy, miloval adrenalin a porušovat pravidla, zákony. Žena se mu to snažila vymlouvat dlouho, ale nepomohlo to a vždy na něj čekala a doufala, že ho to přejde a změní se. Což se jim jednou stalo osudným a chytli ho v domě. Samozřejmě otec daného muže chtěl situaci omluvit, že se stala nedopatřením a že již se opakovat nebude. Ale muž, u kterého v domě byl, řekl: že tentokrát se neobejde jeho syn bez potrestání, že to není poprvé. Už nevím proč, ale skončil na celý život ve vězení a žena, se kterou tam byl a kteří se moc milovali byla vyhnána z kraje jako trest, aby se už nikdy nemohli vidět. Další část, která se mi vyjevila bylo období, kdy vězení bylo schátralé a viděla jsem tam i duši zemřelého muže. Ale již v troskách věznice, která dle této vize měla shořet po čase. Našly se tam schované dopisy, které nebyly poškozené, kde vyprávěl muž o své lásce k ženě a jejich životní příběh, který je rozdělil. Žena, se jako postarší žena vrátila do kraje, kde již panovala jakoby jiná vláda. Zkrátka se mohla vrátit a rodina, příbuzní ji s náruči přijali na poli. Nikdy už neměla po tomto vztahu žádný vztah, ani děti. Žila v izolaci celý život do návratu v pozdním věku. Zanechalo to ve mě hluboké pocity z celé vize, na který nelze zapomenout. Pořád vše vidím před očima. Emoční prožitek. Byla jsem tou ženou. Má duše to prožila.

fb_img_1554662028732.jpg