Jdi na obsah Jdi na menu

Energie Shamballa a zasvěcení

Příspěvky

Kristova Shamballa a léčení

Kristova Shamballa

Kristova Shamballa ukončuje celou linii Shambally. Úžasné energie Kristovy Shambally si můžete vychutnat při velmi silném zasvěcení. Práce s touto energií je silná, účinná.

Hlavním tématem je Kristus a Panna Marie, což prezentuje mužskou a ženskou energii (vyrovnává jing a jang). Je nutné vyrovnání těchto energií i v každém z nás.

 

Nedělní hromadné posílání energie Kristova Shamballa  
21:00-21:30 hodin
 
Pokud netoužíte potom se zasvětit do shambally, léčit se sami a pracovat na sobě denně. Můžete využít nedělní hromadné léčení Kristovou shamballou za symbolickou cenu 1x v týdnu. Může si to dovolit každý. Shamballa léčí, co duše aktuálně potřebuje. Nikoliv, co si myslíte, že se musí léčit. Nepustí do procesu léčení ego. Pracuje na naši emoční úrovni, vyrovnává ženskou a mužskou energii. 
 
 
30. 6. 2017 | | Rubrika: Energie Shamballa a zasvěcení | Komentářů: 1

Ohlasy ze zasvěcení do energií

Ohlasy ze zasvěcení do energií

Vzhledem k tomu, že každého zájemce o zasvěcení do energie zasvěcuji individuálně a po každém zasvěcení s daným člověkem probírám průběh zasvěcení, mohu vám zde nabídnout pár dochovaných zpráv z emailu. 

Každý zasvěcený člověk má možnost totiž využít po zasvěcení konzultaci daného průběhu iniciace a mají na výběr: email, skype, icq nebo mobil. Dle toho nemám zachovány všechny dojmy ze zasvěcení. 

Věřím, že i tato část vám pomůže nahlédnout do průběhu zasvěcení.

 
28. 7. 2016 | | Rubrika: Energie Shamballa a zasvěcení

Osobní pohled na Shamballu

Můj osobní pohled na Shamballu

 

Shamballa je úžasná energie a jsem velice vděčná, že vstoupila do mého života a mohu s ní pomáhat sobě i druhým. Děkuji mistrům, kteří mne zasvětili do těchto energií. 

 

Je mnoho cest a možností, jak najít sám sebe a Shamballa je jednou z těch cest. Každého osloví jiná cesta a vždy ta nejvhodnější pro jeho osobní růst. Otevírá se nám pouze ten kousek cesty, na který jsme připraveni zvládnout a dojít k posunu a uvědomění.

 

Pročišťuje karmu, pročišťuje mezilidské vztahy, člověk nachází pravou podstatu svého bytí, je zde cesta uvědomění - něco provedete špatně a hned vám dojde, co a proč se tak stalo k posunu dál. Pročišťují se věci nevyřešené v minulosti, které člověk odkládá, protože řešit nechce nebo jej více ovlivňuje strach, než vůle dojít do cíle. 

 

 

Jde o duchovní růst, každému se otevře to, na co je v daný okamžik připravený. Odblokuje se, co je třeba a je to pouze spouštěč k posunu. Shamballa za nás život nezmění, jen pomáhá k uvědomění, je to cesta pokory, vděčnosti a lásky...nalezení sám sebe...podstatu svého bytí.

 
 
30. 9. 2012 | | Rubrika: Energie Shamballa a zasvěcení

Zasvěcení na dálku

Iniciace neboli zasvěcení na dálku

Každé zasvěcení je individuální a každý jej prožívá jinak intenzivně. Nemělo by trvat kratší dobu, než 45 minut, ale může trvat časově déle. Před zasvěcení čistím prostory, sebe i člověka, který prochází iniciací. Vytvořím energetickou ochranu pro optimální zasvěcení do energie. 

U každého člověka je to jiné. Během iniciace může zasvěcený vidět barvy, vize, získat informace. Může vidět část svých minulých životů. Vnímá energii, která proudí v celém těle a taktéž může cítit jasné pročištění určitých čaker, celého energetického systému dle druhu zasvěcení. Taktéž mistr/učitel dostává informace, které pak předává zasvěcenému.

 
6. 9. 2012 | | Rubrika: Energie Shamballa a zasvěcení

Shamballa Golden Line 6300

Shamballa Golden Line 6300 je zaměřena především na odbourání vlastních omezení v ještě hlubších strukturách a nuancích, odbourávání programů v jemnějších strukturách naší duše.

Zpřístupňuje možnosti vlastního vedení životem a otvírá vnímání reality vlastní duše. Jedná se o linii přímého napojení na krystalickou mřížku zlatými DNA vlákny pod vedením nanebevzatého Krista.

Jde o napojení na primární principy lásky, spojení se s vlastní duší a vesmírnými principy.

Zasvěcení je vedené především Archandělem Metatronem, principy Thovtovými, nanebevzatými mistry St. Germainem, Buddhou a Kristem.

 
26. 8. 2012 | | Rubrika: Energie Shamballa a zasvěcení

Shamballa 12D

Shamballa 12 D - Velmistr

12 dimenzí shambally - Každý z těchto dimenzionálních stupňů ve skutečnosti disponuje jednou vibrací Shambally. Když hovoříme o Shamballe, často inklinujeme k tomu, že myslíme na místo uvnitř prostoru a času páté dimenze – místo dokonalé harmonie a vyrovnanosti; souhrnu čisté, bezpodmínečné lásky. Nejprve budete pracovat na aktivaci krystalických světelných těl, na integraci toho těla, které je označeno za světelné tělo Adama-Kadmona. Lze také říci, že toto světelné tělo Adama-Kadmona reprezentuje krystalické světelné tělo dokonalosti.

 
31. 1. 2012 | | Rubrika: Energie Shamballa a zasvěcení

Shamballa 1024, 2002, 3110

Shamballu lze nazývat reiki nebo také multidimensionální léčení 

Systém léčení energií Shamballa je dar Mistra Saint Germaina, který byl získán Johnem Armitagem formou chanellingu. Mistr Saint Germain poskytl poznání této celistvé metody, která je více než jen další léčebný systém. Díky těmto vyšším energiím se urychluje rozšíření našeho vědomí.

Shamballa je tedy kombinace energií, které se koncentrují na léčení skrze poznání, že vše je vzájemně propojeno. Energie Shambally podporuje léčení planety Země a všeho živého skrze léčení sebe sama.

Multidimensionalita znamená celistvost. Začínáme objevovat sychronicitu a najednou vidíme, že vše je vzájemně provázáno. To nám poskytuje hluboké poznání o dalších částech lidské bytosti, které potřebují lásku, léčení a integritu. Když pochopíte myšlenku vzestupu jako celek, pomůže vám Shamballa milovat, léčit a integrovat sama sebe takové, jací jsme. Nové pochopení nás otevře pro nové bytí. 

 
26. 10. 2011 | | Rubrika: Energie Shamballa a zasvěcení