Jdi na obsah Jdi na menu

Osobní růst - informace k zamyšlení

 

7005630.jpg

Osobní růst se týká sebelásky, sebedůvěry. Mnoho lidí necítí k sobě lásku, ani úctu. Nemůžou ji tímto očekávat ani od druhých.

 

Jak komunikovat, jak nám lidé nastavují zrcadlo životními zkušenostmi. Vztahy a vše kolem nich, proč se stále dějí dokola.

 

Řešení konkrétních situací. 

 

Odbourávání iluzí.

 

Pozitivní myšlení, afirmace.

 

Zpracování ega, strachu.  

 

Řešení problémů v jakékoliv oblasti.

 

Zaměření se i na emoční bloky, který nám způsobují zdravotní problémy, ale také jiné životní komplikace. 

 

Jakým způsobem nám nemoc ukazuje, co si máme zpracovat.

 

Významy čaker, díky kterým můžete blíže pochopit reakce svého těla i jednání. 

 

Jak žádat světelné bytosti o pomoc. Jak si vytvářet energetickou ochranu pro sebe, pro své blízké či majetek. Techniky meditací.

 

Chcete změnit situace, chování lidí kolem sebe, je třeba změnit sám sebe, jen by jste měli na sobě intenzivně pracovat a zlepšit tím svůj dosavadní život.

 

Vše je možné jen věřit a chtít učinit změnu. Důležitá je vůle chtít a trpělivost.

 

12814003_725429260890258_98928672181958703_n.jpgProč ten partner nepřichází?


Proč stále přitahuji stejný typ člověka?


Co mam udělat, aby přišel partner?

 

Člověk se rozejde v dobrém či zlém. No v 90% si lidi v době rozchodu dělají neuvěřitelné naschvály a ani si neuvědomují, že se jim stejně vše dříve či později vrátí. Doporučuji se skutečně rozcházet v klidu a bez pocitu druhému něco vrátit. Silná potřeba satisfakce. To jste pak v neustálém koloběhu problémů a nikdy z toho nevyskočíte, pokud sami neřeknete dost.

Při hledání nového partnera je nejlepší mít svou minulost dořešenou, protože jinak do vztahu taháte své nevyřešené záležitosti, které nabourávají vztah nebo k sobě přitáhnete opět partnera, který své záležitosti taktéž dořešené nemá a pěkně se v tom nakonec oba plácají. Pokud začnete vztah s někým, kdo nemá dořešeno, smiřte se s tím, že jejich problém bude i váš problém.

Co je nevyřešená záležitost? Ženatý, vdaná, nedořešené soudní záležitosti: bydlení, majetek, děti. Také exekuce atd.

Když nemáte vyřešené své záležitosti a nezpracované emoční bloky v podvědomí z předchozího vztahu, budete přitahovat náhradníky. Takové přestupné, časově 
ne moc trvalé vztahy. Často podezřele podobné nakonec povahou vašeho předchozího partnera.
Samozřejmě teď někdo řekne blbost. Jasně výjimky jsou a vždy budou, ale je to i o silné vůli a víře něco změnit a ustát všechny zkoušky.

Ono těžko pustíte někoho blíže k sobě, pokud stále v srdci je někdo jiný. Je tam místo jen pro jednu lásku=partnera. Emočně, pokud nemáte zpracované křivdy z minulého vztahu, energeticky jste stále na stejné vibraci a tudíž ejhle, zase přijde někdo, jak přes kopírák. Jen bude se jmenovat jinak, vypadat třeba lépe, aby vás chtíčem více přitáhl a dostali jste větší lekci, když jste minule nepochopili. 

Opravdu vždy doporučuji si dořešit vše řešitelné, abychom mohli začít s čistým štítem. Můžete splácet úvěr či mít děti. Toto je součást života. Jen je velice důležité chvíli být sám se sebou. Naučit se mít rád a pracovat na mentálním nastavení vzorců v našem podvědomí.

Co nám ten vztah dal, co naopak vzal.
Čeho jsme si na bývalém partnerovi vážili, proč jsme ho milovali a naopak, co nám vadilo a už nechceme zbytečně tyto nepříjemnosti prožívat. Naše podvědomí je neustále fungující stroj, který pracuje s našimi vzorci, které máme vytvořené z tohoto života, ale i z minulých. Dokud tedy něco nepochopíme a nezpracujeme, chodí nám uvědomění přes životní lekce partnera, ale i dalších lidí v našem životě.

Sedněte si. Vezmete si papír a tužku a pište.
Co si přejete, jaké životní hodnoty preferujete. Jaké povahové vlastnosti má mít partner a také, co určitě nechcete. Napište, co vy danému partnerovi můžete nabídnout.

Životní hodnoty - plány, rodina, cestování, nezávislost nebo naopak svatba, dům, děti apod. Každý má jiné hygienické i sexuální návyky, takže směle si napište, co v této oblasti vyžadujete, ale i nabízíte.

 

Pracovní hodnoty - cíle, kariéra, podnikání.
Každý má i své velké i malé cíle. Na nic nezapomeňte.


Zda chcete hlavně dámy jen si užít sexu, lásku, partnera nebo jen milence. Zda chcete jen dárce spermatu pro své dítě nebo milujícího otce a také milujícího partnera. Opravdu i tyto myšlenkové pochody vás překvapí, ale pokud špatně formulujete a neujasníte si prioritu, dostanete přesně to, co nechcete.

Napište si ten dopis v přítomném čase, jako by ten partner s vámi už byl a žil dle vašich představ. Doplňujte si tam informace. Na své nástěnce vizí 
jsem měla také dopis na přivolání partnera a věřte, že co jsem zapomněla napsat, jsem dostala pro úžasné pochopení a lekci. Takže to berte skutečně vážně.

Ještě dodám čas a místo setkání ovlivňuje zase naše podvědomí, jak dalece máme minulé vzorce zpracovány. Čas je vždy orientační, pro světelné bytosti čas není vůbec podstatný. Vždy k nám vše přijde ve správný čas a na správném místě. Zaměřte se na cíl a ne jeho průběh, jak a kde se to stane. Uvidíte, že se můžou stát situace, které by jste ani nevymysleli.

 

1013950_368759713223883_178865243_n.jpg

Mnoho partnerských vztahů nejsou založených na lásce, ale ze strachu být sám. Co budu dělat, když budu sama, nevyžiji. Nedokážou přijmout zodpovědnost sami za sebe a spoléhají stále na druhého člověka, který jim často zasadí rány přímo do srdce, vlastní je a manipuluje s nimi. Je mi z toho čím dál více smutno, když takové vztahy kolem sebe vidím, ale pro někoho je moc těžké tyto staré vzorce chování změnit. 

 

 

Jak se mám mít rád? Vážit si sám sebe.

Jak bych to mohl/a zvládnou sám/sama? Proč ne? Každý dokáže vše, jen chtít. Nehledat 100 výmluv, proč to nejde, ale najít třeba jen jeden důvod, jeden způsob, jak by to šlo. 

Vždy je volba, možnost se osamostatnit a nenechat se manipulovat druhým, i když tvrdí, že je to z lásky. Pak jsou časté výčitky, co pro vás vše musel udělat a koho to nejvíce bolí? vás a jeho ego je opět na vrcholu a těší ho, že vám opět ublížil, že vás má stále ve své moci.

Je přeci tak krásné mít sám sebe rád a dokázat se o sebe postarat. Přijmout sám za sebe veškerou zodpovědnost a nebrat na sebe zodpovědnost druhých. Nenechat se sebou manipulovat, nenechat se strhnout do proudu oběti. Vždyť každý zvládne to, co vy, jen je zvyklý, že to za něj uděláte vy a nemá snahu, nic na sobě měnit. Proč by to dělal? Kdo pak je vyčerpaný, nešťastný? Vy sami.

 

komunikace_1.jpg

Nebojte se otevřít svá srdce. 

Nebojte se být upřímní.


Nemusíte si nechat vše od druhých líbit, jen proto, že je máte rádi a nechcete jim svou upřímností ublížit. Vždyť pokud se nevyjádříte, tak ubližují oni vám a to není rovnováha.

Často se stává, že druzí si stěžují a všechny ty bolesti a problémy, strachy sypou na vás a co pak? Dříve nebo později to pak sami nevydržíte a jste nuceni tuto negaci ze sebe dostat ven, neboť je nahromaděná na srdci a nemůžete ani dýchat tou tíhou. Druzí z toho vyváznou čistí, neboť to na rovinu nedokážou říci.

Naučte se druhým říkat, nechci to slyšet, vyříkej si to s dotyčným sám/sama, protože mě ty slova nedělají dobře...naslouchejte svým pocitům a nenechte se vplést do problémů druhých, jen proto, že mají zavřené srdce a mají strach se druhému postavit a říci svůj názor. Naučte se mít rádi a nenechte se využít jako prostředník k problémům.

 

12795393_724135431019641_1003989310101110088_n.jpg

Vztah není o vlastnictví někoho. Pokud člověk lpí dochází k tomu, že energeticky partnera svazuje a ten má potřebu se z těchto pout uvolnit a cítit volnost, svobodu. 

Tímto má potřebu se od druhého partnera izolovat, vyhledávat jinou společnost, až do fáze odchodu, protože nemůže v takovém vztahu vůbec dýchat. 

Milovat neznamená to, že s vámi musí být partner za každou cenu a budete si klást podmínky. Milovat je nechat partnerovi i svou volnost, důvěřovat, ctít. 

Duše je svobodná, nechce cítit pouta materiálního, hmotného lpění. Touží po uznání, pochopení, toleranci a důvěře.

Pokud partnera v sobě osvobodíte, bude se za vámi rád vracet, toužit po vás, protože nepociťuje energetická pouta svazování.

 

12799117_724209181012266_5774783719934072741_n.jpg

Je to už určitý čas, co jsem se svou mladší dcerou vedla rozhovor na téma duše.

Mami, proč si duše nepamatuje vše z minulých životů a musíme se pořád dokola a znovu učit a chodit do školy? 

Tak ztrácí tolik času, který by mohla věnovat v pokračování toho, kde skončila a co nepochopila. Možná by si tak ušetřila plno zbytečných chyb, které si nepamatuje, že udělala.

Tak se mi stále honí její otázka v hlavě a proto jsem se s vámi o ni podělila. Lidský život je velice krátký a dnešní dobou hodně lidí polovinu života prostuduje a vlastně vůbec nežije.

Duše na zem se opakovaně vrací pro svůj vývoj. Dle zkušeností, které nepochopila a nezpracovala v minulých životech se narodí ve vhodný čas, místo i do správné rodiny, která většinou potvrzením astrologie či jiných oborů dokáže vidět tyto nádherné souvislosti, proč právě mě nebo vám se narodilo dané dítě s určitými vlastnostmi a podobně.

Duse si rodice pred narozenim vybira a vse, co zde prozije. Vetsinou si do 3 let pamatuje i sve minule zivoty a vidi bytosti z jemnohmotneho sveta.

Rodina je nejlepsi moznost duchovniho rustu, proto tolik lidi rika: co jsem komu udelal, ze mam takove rodice, sourozence apod. Nastesti duse si za zivota muze vybirat sve pratele a mista, kde a s kym bude, diky jeji svobodne vuli. Rodina a rodinna karma vzdy sedi opet s datumem, casem a mistem narozeni. Proto se duse rozhodne zvladnout rodove starosti, ktere se dedi z generace na generaci, at jde o zalezitosti vztahove ci zdravotni.

Duse se pred narozenim i domlouva s dalsimi dusemi, kdy a kde se potkaji a co spolecne budou resit. Zda se vzajemne budou podporovat a posouvat. Zdanlive i negativni zkusenosti, ktere nikdo nema rad, nas posouvaji uplne nejvice. Neni pravda, ze snazsi zivot nas posouva a urcuje pro zivot ty spravne zivotni hodnoty.

Ale, co jsou spravne zivotni hodnoty? Vzdyt je ma kazdy clovek nastavene jinak a proto se vzajemne pritahujeme energiemi dle vibracni urovne, dle podobnych zivotnich hodnot nebo podle toho, kde se prave mame posunout a co mame pochopit.

Proto dostava duse behem zivota i plno lekci k pochopeni a rustu, aby zpracovala, co drive spolecne s druhymi nezvladla. Vsechny duse delaji chyby. Pres chyby a emocni prozitky dokaze duse lepe zpracovat a pochopit sve zivotni lekce a tak se i posunout dale v jejim vyvoji. 

 

12805933_724942194272298_7939526098426907516_n.jpg

Uver a ja ti ukazu.

Vira v nas je celozivotne zkousena v ruznych zivotnich situacich. Take jsem temto zkouskam nebyla usetrena a jsem stale zkousena. Podelim se zde s vami o jednu zkousku viry.

Bude to pomalu uz 10 let, co se mi tato situace stala a provereni duvery skoncilo v roce 2014. 

Kazda zena touzi po diteti nebo alespon vetsina z nas. V te dobe jsem uz sice mela dve krasne, zdrave dcery, ale porad jsem touzila i po synovi. Jako vetsina lidi jsem pri zdravotnich komplikacich zasla na vysetreni k lekari, ktery nevedomosti o mem zdravotnim stavu, diky nedostacujici kontrole predepsal leky a tim poskodil plod. Konecny verdikt a ztrata tehdy vytouzeneho chlapecka mne velice zlomila. Nebudu zde psat pocity, ktere jsem citila. V tu dobu jsem pouze zadala dusicku, aby prisla znovu, az bude spravny cas a pokud mi tento dar bude umoznen.

V dobe teto ztraty se mi zacaly otevirat schopnosti, o ktere jsem se zajimala, jako male dite, ale proto tu zde, dnes pisu. Schopnosti jsem cele roky rozvijela a pracovala na sobe. Ale toto je jina zkouska viry, o ktere se zde nerozepisu, ale souvisi s timto pribehem. Vse je totiz krasne propojeno.

Behem tech let, co jsem vedela, ze dusicka je stale u mne, mi chodily vize. Zda jsem smirena i s tim, ze muze prijit opet dusicka, ale nemusim se dockat vytouzeneho syna. Tato zkouska viry bud anebo trvala velice dlouho. I pres opakovane samovolne potraty, kdy jsem byla zkousena, kolik toho jeste vydrzim. Co vse jsem na teto ceste viry jeste nepochopila. Ze duse se chce narodit chtena a milovana. 

Mimo to s kazdym clovekem vam neni dano pocit dite. Az prisel muj osudovy muz z vize prislo provereni a ukonceni zkousky viry a i me trpelivosti po 7 letech.

Po 7 letech, kdy mi stale chodila informace, co kdyz to bude treti holcicka? Po tolika letech, uz jsem nebojovala sama se sebou, byla jsem vdecna za to, ze prijde zpet dusicka ke me a neresila jsem, zda chlapecek ci holcicka. Verila jsem celou dobu, ze se toho chlapecka dockam. Vratila se ke me dusicka, se kterou jsem tehdy prosla zkouskou viry a dnes uz budou synovi 2 roky. Stale jsem vdecna a dekuji za jeho zivot. Za moznost sdilet cast sveho zivota s jeho dusi. 

Behem celeho tehotenstvi me navstevovala moje mrtva babicka. Informovala me o prubehu tehotenstvi. Davala mi informace, ktere jsem potrebovala i pro svuj vyvoj. Varovala mne o blizicim se porodu a jeho prubehu. Jsem vdecna, nebot diky ni jsem vedela, ze mi praskne plodova voda a mnoho dalsiho. Usetrila mi mnoho starosti. Babicka mne stale ve vizich navstevuje a vzdy se tesim na dalsi setkani.

Timto pribehem jen chci rici, ze nikdy neztracejte svou viru, ani trpelivost. Sama vim, ze kdyz po necem vase duse touzi a je to s Bozim planem a neporusujeme svym pranim vesmirne zakony, splni se nam. Jen vse ma svuj spravny cas. 

 

12524330_726297334136784_7470379406884180589_n.jpg

Vydefinujte si slovo RADOST?

Kazdy pod slovem radost ma spojene uplne jine zazitky, jiny vyznam a prozitek emocionalni.

Radost ma byt spojena s necim, co ze srdce milujete. Co vam pri pomysleni na tuto vec ci situaci vycaruje smich na tvari. Ten pocit uzasne energie, prival te radosti okamzite pocitite.

Pokud se citite uplne vycerpani. Sednete si a napiste si, jak prozivate radost. Co vam radost pusobi.

Pro nekoho je radost byt chvilku sam, cvicit, ucit se oblibeny jazyk, sex, byt se svymi detmi, prace, zahrada, nakupovani, pomahat nebo pecovat o druhe apod..

Zaradte si tu svou radost. V dobe, kdy se necitite radostne si vzpomente a vybavte si vasi radost a predstavte si ji a procitte. Hned si vykouzlite usmev na tvari a zvednete si timto sve vibrace.

Co si pod timto slovem predstavujete? 

 

12801205_726308227469028_5660584757801704591_n.jpg

Kazdy z nas ma urcity zivotni CIL.
Kazda duse ma jinou cestu a cile.


Mnoho lidi dela chybu v tom, ze si predstavuji, jak se k tomu cili dostanou. Tim omezuji zhmotneni cilu, jen urcitymi moznostmi a blokuji jeho prichod drive.

Zaklad je emocne prozit a predstavit si, jake to je, kdyz uz v tom cili jste. Uzasny pocit i predstava, vidte. Nedavejte svemu cili mantinely uskutecneni. Nechte na vesmiru, aby nam otevrela cesty k cili.

Otevrete se myslence a nechte proudit ten prival energie radosti z tohoto cile.

Pokud vas cil neni v souladu s vesmirnymi rady ci pro nekoho s Bozim planem, muzete sice sveho cile dosahnout, ale pocitejte s tim, ze dostanete po rukou. Ze si projdete zivotni lekci, aby jste pochopili, ze vse musi byt v souladu a nezahravat si s necim, co vam neprislusi. Kazda duse ma nastavene jine cile, jine cesty a ktere nevyzaruji z cisteho umyslu a od srdce, ale z rozmaru ci ega, nebudou uspesne a mohou nadelat vice skody, nez uzitku.


S láskou Iris