Jdi na obsah Jdi na menu

Písemný vztahový výklad karet

101_5012.jpg

Písemný výklad na vztah dvou lidí za 1200,-Kč 

Daný vztahový výklad zpracovávám cca 3 hodiny v rozsahu 3-4 strany A4.

Nutná platba předem na účet. Písemné zpracování do 7 pracovních dnů od přijaté platby, pokud není domluvený přesný termín zpracování s klientem.

Zasílám písemně zpracovaný výklad na uvedený email klienta. 

Pokud potřebujete zpracovat do 3 pracovních dnů od platby nebo se písemný výklad týká 3 osob - vztahový trojúhelník apod., příplatek 250,-Kč

Je možné k danému vztahu položit navíc 2 doplňující otázky týkající se daného vztahu. Nahlížím na vztah přes karty Lenormand, numerologii i karmalogii.

Nutno uvést:

Data narození a křestní jména tazatele  a partnera nebo osoby, na které je vztahový výklad zpracován. V případě jakýchkoli nejasností, společně dořešíme. 

Stav tazatele (vdaná, svobodná, zadaná, rozvedená, vdova apod.). Stává se mi, že klient chybně uvádí i v době, kdy má v OP vdaná/ženatý, že je již rozveden/á. To, že společně nežijí není rozhodující v určení osoby ve výkladu. Manželka, exmanželka nebo milenka je ve výkladu v jiné kartě a proto je stav tazatele nutné uvést správně.

Vztah k dané osobě (matka, sourozenec, milenec, manžel, kamarád, spolupracovník, apod.) Osobní karty jako manžel/ka, milenka/milenec i exmanžel/ka, kamarád/ka, matka/otec, sourozenec a další  mají své konkrétní karty ve velké tabuli karet Lenormand. Proto upřesnění, ať zbytečně nedochází k nepochopení.

13267854_765027823597068_5386480681527784073_n.jpg

V obyčejné otázce za 150,-Kč na vztah spíše klienti využívají na to, když začínají vztah, zda do toho mají jít, a co od toho očekávat, ale v otázce dopodrobna nezpracovávám vztahové záležitosti, pouze stručné informace 10 - 15 vět.

Pokud máte zájem o všeobecný výklad, kde i podrobněji rozepíšu vztah:

*vztahový výklad viz. výše info o ceně 
 
Ve všeobecném výkladu:
+ každá životní oblast, kterou budete chtít rozepsat 150,-Kč (zdraví, práce, finanční situace, studium, bloky, komunikace, problémy apod. 
 
Životní oblast můžete vybrat nebo napsat, co chcete rozebrat v bodech - práce, zdraví apod.:
 
Pokud by bylo k podrobnému výkladu vztahu přidány:
3 otázky - zpracování do 10 pracovních dnů od přijaté platba a 
max. 6 otázek - zpracování do 14 pracovních dnů od přijaté platby.
1 otázka - životní oblast / 150,-Kč
 
Příklad : Podrobný vztah dvou lidí 1200Kč + zdraví 150Kč + práce 150Kč + finanční situace 150Kč= 1650 Kč  
 
Písemné konzultace jsou časově náročnější na zpracování, proto jsou i finančně nákladnější. Snažím se výklady zpracovat, v co možném nejkratším termínu, ale časový prostor musím mít, díky ostatním konzultacím s klienty. Děkuji za pochopení.
 
Možno domluvit individuálně v emailu, které oblasti Vás zajímají. Na jaké otázky chcete zodpovědět.