Jdi na obsah Jdi na menu
 


Recenze na konzultace

060.jpg

Zde mohou klienti psát své recenze dle svých zkušeností. Předem děkuji všem. S láskou Iris

https://www.facebook.com/notes/vnit%C5%99n%C3%AD-rovnov%C3%A1ha-v%C3%BDklad-karet-karmick%C3%A1-numerologie-shamballa/recenze-na-konzultace/746405688792615

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování

(Monika, 20. 6. 2017 20:58)

Milá Ireno, děkuji Vám za Vaše výborné nacítění, pomoc, povzbuzení a optimistický pohled na život. Velmi dobrá a přínosná podpora a skvělé nacítění, takže doporučuji všem. Ať se Vám daří a ještě jednou děkuji a určitě doporučuji.

Vďaka

(Hanka, 17. 3. 2017 12:17)

Ďakujem krásne za pomoc, výklad, vysvetlenie a poukázanie na súvislosti ktoré som hľadala sama v sebe bez odpovede. Ste úžasná a ja Vás vrelo odporúčam pretože kto hľadá odpovede u Vás ich určite nájde :). ĎAKUJEM :).

3Recenze na Facebooku od klientů si můžete přečíst- viz. odkaz výše

(Vnitřní rovnováha - Iris , 11. 2. 2017 13:04)

Jiřina Sovadinová
Jiřina Sovadinová Touto cestou děkuji Iris za vstřícnost a lidskost ještě předtím, než mi vyložila karty a pak už jsem jen mohla s odstupem času konstatovat, že výklad seděl ve všech směrech nejen u mě, ale i u mé dcery. A jsem ráda, že jsem ji poznala, protože občas to naše "váhání" co a jak dál, můžu s ní probrat. A děkuji i Sandře za zprostředkování .... :-) Holky jsou prostě obě supr!
Už se mi to nelíbí · Odpovědět · Zpráva · 1 · 22. duben 2016 v 20:08

Aneta Sovadinová
Aneta Sovadinová Paní Iris mohu jen doporučit. Kdo potřebuje nakopnout nebo i jen povzbudit. Na vyplnění výkladu teda čekám, ale utvrdilo mě to v tom, že člověk má bojovat za své sny a ony se mohou vyplnit. Paní Iris má neuvěřitelně milý a lidský přístup, umí se vcítit a tímto jí za všechno moc děkuji :)
Už se mi to nelíbí · Odpovědět · Zpráva · 1 · 19. květen 2016 v 21:22

Leňa Meggy
Leňa Meggy Irča je čarodějka :-) hodná čarodějka. Vždy uhodí hřebíček na hlavičku a pojmenuje problém a situaci správnými slovy..naznačí správný směr, pomůže zorientovat se...je milá, lidská a příjemná. Její výklady nemají chybu. Vždy se k ní ráda vracím. Díky Irčo :-)
Už se mi to nelíbí · Odpovědět · Zpráva · 1 · 4. květen 2016 v 15:08

Žaneta Thomasová
Žaneta Thomasová Dobrý den, tímto chci poděkovat paní Iris za její úžasnou práci při výkladu karet, bylo to velmi příjemné a inspirující setkání. Dostala jsem odpovědi na moje otázky, ukázala mi jiný úhel pohledu na můj život a předala několik cenných rad a informací. S odstupem času zjisťuji, že výklad byl naprosto přesný, výsledek událostí byl v souladu s výkladem karet. Děkuji paní Iris a těším se na další setkáni :-)
Už se mi to nelíbí · Odpovědět · Zpráva · 1 · 15. duben 2016 v 16:30

Jana Kozubková
Jana Kozubková Ahoj Iris, ráda by jsem Ti poděkovala za tvé skvělé rady pomocí karet, které mi pomohly v předstihu se vyvarovat velkých problémům a pochopit věci, které mi vubec nedocházely. Zkrátka, bylo to jak jsi říkala. - karty opravdu nelžou. PS -při výběru z...Zobrazit více
Už se mi to nelíbí · Odpovědět · Zpráva · 1 · 16. duben 2016 v 20:35

Svoboda Jarmila
Svoboda Jarmila Děkuji Irisce za výklad.Téměř vše vystihla a vše se plní!!! :-) V dnešní záplavě kartářek je umění najít dobrou kartářku a to Iriska je!! :-)
Už se mi to nelíbí · Odpovědět · Zpráva · 1 · 26. duben 2016 v 8:48

Zuzana Pillarova
Zuzana Pillarova Dakujem paní Iris za jej profesionalle vestenie.. Pokazde ked uz neviem ako dalej, ona ma znova vrati na správnu cestu.. Verim na anjelou, verim na vsetko co sa deje a co ma prist.. Osud si vytvara kazdy sam a ak potrebujete pomoc alebo uz neviete ako dalej, vrelo odporucam pani Iris..
Dakujem za vsetky doterajsie sedenia

2Recenze na Facebooku od klientů si můžete přečíst- viz. odkaz výše

(Vnitřní rovnováha - Iris , 11. 2. 2017 13:03)

Kateřina Stasiková
Kateřina Stasiková Velmi ráda Iris doporučím! A vlastně to stále dělám, protože tak jak je tady psané, lidský a empatický přístup každého v dnešní době moc potěší a potom dar, který Iris má je neskutečný. Pokud tedy tuto cestu do svého života příjímáte a může Vám pomoci, nemějte nejmenší pochybnost a nechte se vést :-) Iris je poklad!
To se mi líbí · Odpovědět · Zpráva · 24. listopad 2016 v 12:51

Iva Ladicsová Balážová
Iva Ladicsová Balážová Vsetkym,ktori vahaju chcem dat vediet,ze Iris je zena,ktora vie o com pise,vie uplne presne ohodnotit situaciu..poradi Vam,vie ist uplne do hlbky.Je to skutocny anjel..po konzultacii s nou som sa neskutocne "nakopla"dala mi doslova mnozstvo energie ... ak mate problem obratte sa na Iris,naozaj je uzasna❤
Zobrazit překlad
Už se mi to nelíbí · Odpovědět · Zpráva · 1 · 2. prosinec 2016 v 14:15

Jana Rozenbergová
Jana Rozenbergová Paní Irenku opravdu všem co něco nebo někoho řeší moc doporučuji.Vstřícná,lidská,upřímná žena se srdíčkem na správném místě.Moc děkuji :-* :-* :-*
Už se mi to nelíbí · Odpovědět · Zpráva · 1 · 7. prosinec 2016 v 22:25

Jana Matějková Fukalová
Jana Matějková Fukalová Vzkaz pre tých ktorý hladaju pomoc kartičiek a stratili smer. Irenka mi pomohla a ukázala smer me cesty, kde som už nevedela kudy kam nie len kartičkami,ale i slovem a ľudskou radou mi bola vždy Nápomocná. Takže vyklad Karet od Irenky sa mi potvrdil už niekolko krát a i som ju doproručila mojím známim pretože dobry kartar sa dnes veelmi ťažko hladá :-) Irenko moc krát dííček za všetko.
Zobrazit překlad
Už se mi to nelíbí · Odpovědět · Zpráva · 1 · 15. duben 2016 v 16:53

Alena Kovalová
Alena Kovalová Irenka je vlastně jediná, ke které se na karty pravidelně vracím, i když někdy jsou mé prodlevy delší...ona vlastně byla ta, která mi karty ukázala a díky jejím snahám o veřejné konzultace (které mi přijdou naprosto fascinující a ojedinělé) mohou lidé ...Zobrazit více
Už se mi to nelíbí · Odpovědět · Zpráva · 1 · 26. duben 2016 v 10:08

Monča Francová
Monča Francová Doporučuji Irenku jako nejlepší,měla jsem možnost osobně vyzkoušet a nestačila jsem se divit,jak vše sedělo jako poklička na hrnec a stačilo jí na to data narození,pokud někdo váháte tak u ní již nemusíte,svou práci odvádí na jedničku.Já osobně vždy doporučuji po osobní zkušenosti,a mohu s upřímným srdcem napsat,že jsem obdržela super výklad o kterém nemám sebemenší pochybnosti.Irenko mockrát děkuji:)
Už se mi to nelíbí · Odpovědět · Zpráva · 1 · 15. září 2016 v 20:36

Ivana Kotulánová
Ivana Kotulánová Děkuji a doporučuji. Z výkladu, který seděl jak poklička na hrnec jsem si odnesla spoustu užitečných informací. Inspirovala mě na další cestu. A je pravda, když nejméně někoho hledáte, dotyčný přijde. Já nehledala, jen jsem zkusila doporučení na Iris a nemám čeho litovat.
Už se mi to nelíbí · Odpovědět · Zpráva · 2 · 12. červenec 2016 v 15:16

Mária Lysková
Mária Lysková Krásný den všem.I já jsem byla v situaci kdy jsem Irenku vyhledala a pomocí jejich karticek a laskaveho srdce jsem se začala vyhrabavat z bahna.Irenka je skvělá kartarka ale i člověk s duší.Vždy ví jak šetrně ty špatné věci které vidí v kartách oznámit...Zobrazit více
Už se mi to nelíbí · Odpovědět · Zpráva · 1 · 26. červen 2016 v 7:14

Vlaďka Šrubařová
Vlaďka Šrubařová Irenka je skvělý člověk, který dokáže díky kartám najít řešení a pomoci v bezradnych rozhodnutích, když jste na křižovatce a nevíte kterou cestou se dát.
.Je citlivá a upřímná, ma skvělou intuici a dokáže vše propojit s více metodami, numerologii, karmalogii,astrologii.
.. Děkuji za to, že jsem ji mohla poznat.
Už se mi to nelíbí · Odpovědět · Zpráva · 1 · 4. květen 2016 v 21:35

1Recenze na Facebooku od klientů si můžete přečíst- viz. odkaz výše

(Vnitřní rovnováha - Iris , 11. 2. 2017 13:02)

Renáta Kunčická
Renáta Kunčická Paní Iris, děkuji že JSTE! Určitě můžu všem doporučit!!! Je to Žena s velkým Ž, která je ochotna pomoci všem a ve všem. Proto pokud se někdy ocitnete v "šedé uličce" , nevíte kudy kam, neváhejte paní Iris kontaktovat. Každá situace má řešení, má cestu a paní Iris Vám ji pomůže najít. Váš den bude hned prosvětlen...:-) Krásný den přeji všem:-)
Už se mi to nelíbí · Odpovědět · Zpráva · 1 · 5 leden v 13:15

Darina Třaslínová
Darina Třaslínová Krásný a pohodový den všem. Děti se řídí svou intuicí, která je vede vždy tou správnou cestou, neznají takové "coby kdyby" . Ale my, někteří dospělí, už ani tu intuici nepoznáme a tak se někdy plácáme pořád ve stejných potížích, nebo se nemůžeme hnout ...Zobrazit více
Už se mi to nelíbí · Odpovědět · Zpráva · 2 · 17. duben 2016 v 12:45

Petra Peťula
Petra Peťula Muzu jen doporucit, Irenka moc mi pomohla, vyklad sedel jak dupa na hrnec a konecne jsem pochopila i sebe samotnou a zacla se mit rada :)
Už se mi to nelíbí · Odpovědět · Zpráva · 1 · 24. září 2016 v 10:41

Vera Pospisilova
Vera Pospisilova moc děkiji pani Iris a mohu jedině doporučit i nadale se k ni budu vracet .Moc mila a ukaže na problem ale i řešeni a doda silu a odvahu jit dal .Moc profesní přistup .Moc děkuji
Už se mi to nelíbí · Odpovědět · Zpráva · 1 · 11. srpen 2016 v 20:54

Monika Glajcová
Monika Glajcová Irenko, touto cestou Ti moc, moc děkuji za výklady a náhledy ! Vždy vše přesně sedělo! :)
Už se mi to nelíbí · Odpovědět · Zpráva · 1 · 18. duben 2016 v 19:10

Darina Polaskova
Darina Polaskova Dekuji pani Iris za vyklad, pomohl mi objasnit nektere situace k lepsimu pochopeni toho, co se mi deje.Dekuji.
Už se mi to nelíbí · Odpovědět · Zpráva · 1 · 17. duben 2016 v 21:23

Jana Kabotová
Jana Kabotová Tímto bych chtěla moc poděkovat Irence za její vstřícnost, ochotu, lidský přístup a hlavně pomoc. Díky ní, náš syn konečně spí klidně a nerušeně. Je to člověk na správném místě a to co dělá, dělá pro druhé. Její práce není business ale poslání !!! Ještě jednou moc děkujeme a doporučujeme všem, kteří ještě váhají :-)
Už se mi to nelíbí · Odpovědět · Zpráva · 1 · 9. listopad 2016 v 14:15

Martina Imrýšková
Martina Imrýšková Paní Irenka nabízí profesionální služby,žádné mazání medu kolem pusy:) A i když se to mnohým nelíbí,že neslyší to co by chtěli- i já k nim patřila :)Dřív nebo později každý zjistí a pochopí,že vše právě tady je ta profesionalita a opravdová cesty lásky....Děkuji paní Iris!
To se mi líbí · Odpovědět · Zpráva · 27. listopad 2016 v 9:35

Sandra Cé
Sandra Cé K Irči se vracím snad již více než 10 let. Od ní jediné mi výklad nikdy nezní jako klišé. Je to člověk na svém místě. Nabízí opravdu profesionální služby.
Zobrazit · 19. září 2016 v 13:34

Moj anjel strazny

(Zuzana, 11. 2. 2017 12:54)

Takto ja volam Irenku..
Irenku som spoznala pred dvomi rokmi..a nevymenila by som ju za nic.. mne ju odporucala jedna moja uzasna kamaratka a vdacna som jej dodnes! cim viac sa pani Irenke moja dusa otvara tym viac vo mne dokaze citat, vidiet mi do duse..Je to clovek s velkym srdcom, silny, odvazny, ochotny.. Prijala som ju do svojho srdca, pretoze ked som na dne, ked niet niekoho a napisem jej, ona mit nikdy nepovie nie.. to vsetko: vidiet, citit, verit.. Je postupom viacerych sedeni.. ak chce clovek vediet, potrebuje pomoct, nesmie sa bat.. Pravda nieje vzdy sladka ale zato vediet Co nas caka nam pomoze pripravit sa na to.. mozno aj usmernit. Vsetko sa da zmenit, vsetko sa da riesit.. len sa netreba bat! Ak jej zavolate raz, neolutujete to ani druhykrat a uz vobec nie tretikrat.. Vsetko nieco stoji.. Je to jej konicek ale predovsetkym praca.. ani jeden z nas nejde pomoct doprace len tak zo sucitu, zadarmo.. kazdy potrebuje na chlieb.. kazdy sa zivime inac.. Tieto sluzby nestoja malo ale uz vobec nie vela.. nasla som aj drahsie a na ktore treba cakat aj mesiac dva kym sa dostaneTe na radu.. Pokial vam ten dotycny clovek dokaze pomoct, vyliecit dusu, nasmerovat.. stastie a pocit stastia je nezaplatitelny, aspon u mna.. ak mozem byt stastna, ziadne peniaze ani materialnosti pre mna neznamenaju viac.. Lenze to cele je o dovere.. Verit je zaklad.. taktiez verit v seba, vzdy to Co chceme, Co si zelame.. a potom sa sny budu uz len plnit!

Ja dakujem Pani Iris za vela! A s laskou ju odporucam vsetkym ostatnym..

 

 

Facebook



Archiv

Kalendář
<< červen / 2018 >>


Statistiky

Online: 2
Celkem: 137332
Měsíc: 2810
Den: 99